2012-05-26 15:39:19
Φωτογραφία για Σκότωσε και έθαψε τον πατέρα του στον κήπο και μετακόμισε στην Κρήτη
Ένας 30χρονος Ρουμάνος κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του και μετά μετακόμισε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Η δολοφονία έγινε το 2000 ο Ρουμάνος σύμφωνα με πληροφορίες σκότωσε τον πατέρα του και μετά τον έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους. Δύο χρόνια ΤΟ 2002 Ο Ρουμάνος έφυγε από την πατρίδα του και συνέχισε τη ζωή του στην Κρήτη Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όμως το 2003 ένα χρόνο μετά την μετακόμιση του 30χρονού Ρουμάνου στην Κρήτη.

Η σύλληψη του 30χρονο Ρουμάνου έγινε , χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία.

Το ένταλμα διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες και η πληροφορία ήταν πολύ συγκεκριμένη για τον τόπο διαμονής του καταζητούμενου Ρουμάνου.

Ο Ρουμάνος που ζει στην Κρήτη έχει , δημιουργήσει τη δική του οικογένεια καθώς είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε εκείνος τον πατέρα του, αλλά στενά συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ωστόσο "δείχνουν" εκείνον για το έγκλημα.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Ηρακλείου και πλέον αναμένεται η απόφαση για την έκδοση του στην Ρουμανία. Μέχρι τότε κρατείται.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ