2017-12-05 22:12:10
Φωτογραφία για Ένα φορτηγό έπιπλα για τη... Μάνδρα!
Η "Κίτρινη Αποστολή" στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας Στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας βρίσκεται η "Κίτρινη Αποστολή" .

Ύστερα από επικοινωνία που είχαν τα μέλη της Κίτρινης Αποστολής με τον δήμο Μάνδρας που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία διαπιστώθηκε πως εκείνο που χρειάζονταν περισσότερο τα σπίτια που επλήγησαν ήταν έπιπλα.

"Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ένα ξενοδοχείο στο Μπαλί που έκανε ανακαίνιση και είχε να μας δώσει ένα φορτηγό έπιπλα, αμέσως τρέξαμε τις διαδικασίες ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουν τα πράγματα στο προορισμό τους!", αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης.

"72 κρεβάτια με τα στρώματα τους και άλλα χρήσιμα για ένα σπίτι έπιπλα αύριο το πρωί θα είναι στην Μάνδρα Αττικής, κάνοντας πολλούς ανθρώπους χαρούμενους!", προσθέτει ο ίδιος.

"Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή έπαιξαν ο Άγιος Ιωάννης Ελεημων , οι Μινωικές Γραμμές, το ξενοδοχείο ATALIA που πρόσφερε τα έπιπλα, καθώς και οι εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για να φορτωθεί το φορτηγό! Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον οδηγό της νταλίκας κύριο Παπαδάκη Νικήτα που πλήρωσε από την τσέπη του εισιτήρια και πετρέλαιο για αυτό το ταξίδι!Όταν υπάρχει σωστή οργάνωση όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα σε αυτή τη χώραΣας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας!", συμπληρώνει ο κ
. Αποστολάκης.

Τέλος, στέλνει ένα μήνυμα προς τους ξενοδόχους που είναι σε σκέψεις ανακαίνισης και θέλουν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ