2017-12-05 23:04:09
Φωτογραφία για Βίντεο: Περπατούν πάνω σε αόρατο κουτί. Η νέα πρόκληση που «τρέλανε» το διαδίκτυο
Ο κόσμος δεν χορταίνει ποτέ τις προκλήσεις, αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι μετά το Bucket Challenge και το Manequin Challenge βρήκε μία ακόμα πρόκληση να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.

Ποια είναι αυτή; Το Invisible Box Challenge ή ελληνιστί η πρόκληση του αόρατου κουτιού. Ήδη το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με τις επιτυχημένες αλλά και τις αποτυχημένες προσπάθειες όσων ανταποκρίνονται στην πρόκληση να κάνουν ένα βήμα πάνω σε ένα αόρατο κουτί. Τι πρέπει να κάνουν δηλαδή; Να φανταστούν ένα υποτιθέμενο κουτί, να πατήσουν με το ένα πόδι πάνω σε αυτό και με το άλλο να κάνουν κάνουν ένα άλμα προς τα μπρος. Που έγκειται η δυσκολία; Στο γεγονός φυσικά ότι το πόδι που υποτίθεται ότι πατάει πάνω στο αόρατο κουτί πρέπει να παραμείνει ακίνητο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι πολλοί εκείνοι που έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στην πρόκληση με ευκολία. Κάποιοι πάντως εκτέλεσαν την προσπάθειά τους με μεγάλη επιτυχία, όπως για παράδειγμα μία μαζορέτα από ένα αμερικάνικο λύκειο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ