2017-12-05 23:12:19
Φωτογραφία για Η ΑΣΥΚΑΜΟ χτύπησε την εταιρεία στο Μαρούσι
Αναδημοσίευση: Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι. Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται

επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε., Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνετε »αντιπαραγωγικός» απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας, θα μας βρει απέναντι του

θα ακολουθήσει και βίντεο απο την παρέμβαση

Αναρχική Συλογικότητα Καλλιθέας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)

mpalothia.net
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ