2017-12-06 09:30:29
Φωτογραφία για Κασιμάτης: Σε οριακό σημείο το Κυπριακό και η Αντισυνταγματικότητα των Πλειστηριασμών
Η άφιξη του Ερντογάν στην Ελλάδα αυτή τη περίοδο με τον εντελώς αρνητικό ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή, είναι λάθος και ένδειξη ότι επιμένουμε σε μια ηττοπαθή στρατηγική κατευνασμού του γείτονα.

Πολύ περισσότερο που το μείζον εθνικό θέμα , αυτό της Κύπρου συνεχώς αποδιεθνοποιείται με απώτερο στόχο όχι την οριστική διχοτόμηση του νησιού, αλλά την διάλυση της κρατικής κυριαρχίας και οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με στόχο τον έλεγχο πλήρως του νησιού των γεωπολιτικών και ενεργειακών πλεονεκτημάτων της περιοχής από τους μεγάλους παίκτες και όχι φυσικά της Τουρκίας ή της Ελλάδας.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου , Γιώργος Κασιμάτης στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Παράλληλα χαρακτήρισε αντισυνταγματικούς τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τους οποίους όπως είπε παραβιάζεται η αρχή της ισότητας του δικαίου και ότι η υπόθεση πρέπει να φτάσει μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου.


  ==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ