2017-12-06 11:41:50
Φωτογραφία για Στο δικαστικό συμβούλιο σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα εμβάσματα 5,3 εκατ. ευρώ στην Κύπρο
Ο γνωστός τραγουδιστής προτίθεται να προσκομίσει την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της φοροδιαφυγής - Οι επίμαχοι λογαριασμοί του παραμένουν δεσμευμένοι Ενώπιον των δικαστών του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου στο Εφετείο, καλείται να βρεθεί σήμερα ο γνωστός

τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για αδίκημα που αφορά σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος για τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς φέρεται να έστειλε εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Για το λόγο αυτό, το δικαστικό συμβούλιο καλεί σήμερα τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να εμφανιστεί ενώπιόν του για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στα επίμαχα ποσά που φέρεται να είχε στην Κύπρο. Στη συνέχεια οι δικαστές θα αποφασίσουν αν θα τον παραπέμψουν ή όχι σε δίκη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής προτίθεται να προσκομίσει στο Συμβούλιο Εφετών το πλήρες κείμενο της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι επίμαχοι λογαριασμοί του τραγουδιστή παραμένουν δεσμευμένοι με δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, η εισαγγελέας Εφετών έχει ζητήσει την απαλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, μετά και την αθώωση του, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, για το αδίκημα της  φοροδιαφυγής. Τότε είχε κριθεί πως τα επίμαχα ποσά προέρχονταν από εισοδήματα περασμένων ετών.

Πλέον την τελική απόφαση για το αν ο γνωστός καλλιτέχνης θα καθίσει η όχι στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον έχει το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ