2017-12-06 16:49:21
Φωτογραφία για Φορτωμένο ως τα μπούνια κάνναβη το ρυμουλκό -  Ζαλίστηκε κι ο σκύλος του Λιμενικού που τα ανακάλυψε


Στους 7 με 10 τόνους υπολογίζεται η κάνναβη στο ρυμουλκό που πιάστηκε από το Λιμενικό Νότια

 της Κρήτης, μετά τη μεγάλη επιχείρηση με τη συνεργασία πολλών υπηρεσιών της ΔΙΔΙΝΑΛ, της ΜΥΑ, των ΚΕΑ του Ηρακλείου και του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου.

Δύο αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου μαζί με άλλους συναδέλφους τους μετέβησαν στην Αγία Γαλήνη όπου οδηγήθηκε το πλοίο μετά το ρεσάλτο της ΜΥΑ κι εκεί γίνεται και η καταμέτρηση του παράνομου φορτίου.

Το περίπου πέντε τόνων ρυμουλκό ήταν αυτό που λένε..."φορτωμένο ως τα μπούνια" με ναρκωτικά τα οποία ήταν επιμελώς κρυμένα.

Η έρευνα των λιμενικών δεν αποκάλυψε αμέσως το ναρκοφορτίο και χρειάστηκε η... μύτη του σκύλου ανίχνευσης ουσιών που με την καθοδήγηση των μελών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών από το Λιμεναρχείο του Ηρακλείου ανακάλυψε τα ναρκωτικά αφού πρώτα χρειάστηκε να "κοπούν" λαμαρίνες.

Οι 6 σύριοι συλληφθέντες οι οποίοι φαίνεται πώς "ούτε κάβο" δεν ξέρουν να δέσουν καλά - καλά , όπως σχολιάζαν πηγές στο bloko.gr, μεταφέρθηκαν και κρατούνται στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Επίσημες ανακοινώσεις θα κάνουν στις 18.00 ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου του Λ.Σ Αντιπλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός και ο Διευθυντής Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Λιμενικού Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου.

( πηγή φωτό: zougla.gr )

Δ.ΒοΓ.
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ