2017-12-07 00:49:09
Φωτογραφία για Φωτος από την λαμπερή βάπτιση του πρίγκιπα Γκάμπριελ της Σουηδίας
Είναι ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Κάρολου Φίλιππου και της πριγκίπισσας Σοφίας Σε μια αίθουσα του παλατιού με γαλάζιους τοίχους και ένα ροζ χαλί φωτογραφήθηκε η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας με τον νεοφώτιστο πρίγκιπα ΓκάμπριελΤέσσερις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας από την βάπτιση του μόλις τριών μηνών πρίγκιπα Γκάμπριελ, που έγινε την Παρασκευή στην εκκλησία του παλατιού Ντρότνινγκχολμ, στα περίχωρα της Στοκχόλμης Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος επέλεξαν μια αίθουσα του παλατιού με παστέλ χρώματα για την επίσημη φωτογράφιση μετά την βάπτιση του δεύτερου γιου τους.

Καθισμένη μπροστά στο τζάκι και φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία η πριγκίπισσα Σοφία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Γκάμπριελ και δίπλα της κάθεται ο σύζυγός της, που έχει στα γόνατα τον πρωτότοκο γιο τους, πρίγκιπα Αλέξανδρο.

Ο πρίγκιπας Γκάμπριελ φόρεσε το βαπτιστικό φόρεμα του προπάππου του πρίγκιπα Γουσταύου Αδόλφου, ο οποίος είχε βαπτιστεί το 1906. Σύμφωνα με την παράδοση το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει ο σημερινός βασιλιάς, τα τρία παιδιά του, πριγκίπισσα Βικτώρια, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και πριγκίπισσα Μαντλίν, ο μεγαλύτερος αδελφός του καθώς και τα εξαδέλφια του.


Σε άλλη φωτογραφία το πριγκιπικό ζεύγος της Σουηδίας ποζάρει μαζί με τα παιδιά του, τον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο και τη βασίλισσα Σίλβια καθώς και με τους γονείς της πριγκίπισσας Σοφίας, Έρικ και Μαρί Χέλκβιστ. Επίσης, η πριγκίπισσα Σοφία με τον Γκάμπριελ στην αγκαλιά της και τον σύζυγό της στο πλευρό της, φωτογραφήθηκε με τις δύο αδελφές της, Λίνα και Σάρα ενώ δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο πόζαραν οι αδελφές του, η διάδοχος του θρόνου, πριγκίπισσα Βικτώρια και η πριγκίπισσα Μαντλίν.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και μια φωτογραφία με τους νονούς και τις νονές του Σουηδού πρίγκιπα. Τον μικρό Γκάμπριελ βάπτισαν η πριγκίπισσα Μαντλίν, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, η θεία του από την μητέρα του, Σάρα Χέλκβιστ, ο εξάδελφος του πρίγκιπα Κάρολου Φιλίππου, Τόμας ντε Τολέδο Σόμερλαθ και ο φίλος του, Όσκαρ Κάιλμπεργκ αλλά και η φίλη της μητέρας του, Καρολίνα Πιλ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ