2017-12-07 02:04:57
Φωτογραφία για Για άλλους κατασχέσεις και για άλλους κατάργηση ποινών μετά διορισμού – ΒΙΝΤΕΟ, φωτό!
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, χαρίζει ή αίρει ποινές σε κρατούμενους, αλλοδαπούς και μη, προκειμένου είτε να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια είτε να διοριστούν σε δουλειές, όπως ο σημαντικός τομέας της Υγείας.

Η είδηση είχε προκαλέσει πάταγο!

Δείτε εδώ

Το να χαρίζονται ποινές είναι θέμα ανθρωπισμού και φυσικά προβλέπεται από τον νόμο.

Ωστόσο, εγείρει ερωτηματικά το γεγονός, πως γίνεται γνωστό στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το όφελος που θα έχει ο κάθε καταδικασμένος, μετά την απόδοσης χάρης, όπως για παράδειγμα διορισμός στην ΔΕΗ ή στον Δήμο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Την ίδια ώρα, το «Κράτος Δικαίου» λειτουργεί με δυο μέτρα και σταθμά και δεν δίνει χάρες σε πολίτες που χάνουν την πρώτη κατοικία τους για λίγα ευρώ!

Για παράδειγμα, συνταξιούχος καταγγέλλει πως βγαίνει σε πλειστηριασμό η πρώτη της κατοικία, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στου Γκύζη.


Η κ. Μπεμπόνη χρωστάει στην Εφορία 15.000 ευρώ και σύμφωνα με την ίδια οι 2.000 εξ αυτών οφείλονται σε λάθος της υπηρεσίας. Η σύνταξη της είναι 588,26 ευρώ.

Και πόσα είναι τα παραδείγματα άλλων συμπολιτών μας, των οποίων τα σπίτια βγαίνουν στο σφυρί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου! Το Κράτος αίρει ποινές για να διορίσει, αλλά δεν χαρίζεται σε ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο και μετά, σε αντιδιαστολή, το προεδρικό διάταγμα, απονομής χάριτος ή άρσεως των συνεπειών καταδίκης, για διορισμούς σε ΔΕΗ, Δήμους και χορήγηση αδειών ΤΑΞΙ!

Τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας!

Στο πρώτο βίντεο ακούστε την κα Μπεμπόνη από το 12.40:

πηγή: thesecretrealtruth.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ