2012-05-26 16:51:03
Φωτογραφία για Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας χωρίς να τα ξανακόψετε
Αποφύγετε το κούρεμα και χαρείτε τα μαλλιά σας Σας έπιασε τρέλα, στο πλαίσιο αλλαγής στην εμφάνιση που πιάνει συχνά πυκνά όλες τις γυναίκες, κόψατε κοντά τα πλούσια μαλλιά σας και τώρα θρηνείτε πάνω από τα... χαλάσματα; Ψυχραιμία, υπάρχει τρόπος να τα μακρύνετε χωρίς να αναγκαστείτε να τα ξανακόψετε.

Τα μαλλιά όπως και τα νύχια είναι νεκρά κύτταρα, που σημαίνει ότι δεν έχουν την ικανότητα να αναπλάθονται μόνα τους. Αυτό σημαίνει ότι αν είναι σε πολύ κακή κατάσταση τότε μοιραία το κομμωτήριο αποτελεί μονόδρομο. Αν όμως η κατάσταση δεν επείγει, η σωστή ενυδάτωση και περιποίηση υπόσχεται θαύματα.

Αρχικά καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες εξετάσεις καθώς η τρίχα επηρεάζεται από τις ορμόνες και την έλλειψη μετάλλων στον οργανισμό. Αυτά που θα πρέπει να ελέγξετε είναι o σίδηρος και η φεριτίνη, η προλακτίνη, οι ορμόνες του θυροειδούς, ο αιματοκρίτης και η πίεση.

Σειρά τώρα έχει η σωστή ενυδάτωση και προστασία
. Προμηθευτείτε μία επαγγελματική μάσκα μαλλιών και χρησιμοποιήστε τη σε κάθε λούσιμο. Οι πιο τολμηρές από εσάς μπορούν να αφήσουν την μάσκα καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας στα μαλλιά τους, τυλιγμένα σε μία πετσέτα για να διατηρηθεί η θερμότητα. Με την ενυδάτωση αποφεύγετε το σπάσιμο της τρίχας. Μετά το λούσιμο απλώστε από την μέση και κάτω, είτε σε βρεγμένα είτε σε στεγνά μαλλιά ένα προιόν σιλικόνης. Μην ξεχνάτε να το χρησιμοποιείτε πριν κάνετε πιστολάκι ή γενικότερα όταν ξέρετε ότι τα μαλλιά σας πρόκειται να ταλαιπωρηθούν (αέρας κτλ).
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ