2017-12-07 14:40:10
Φωτογραφία για Ανατροπή στα σχέδια του ΑΝΤ1! Νίκος-Ζέτα στο Κυριακάτικο, Δέσποινα Βανδή στο DANCING WITH THE STARS;
Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις ώστε να οριστικοποιήσουν το μείγμα

του προγράμματος που θα βγάλουν με την έναρξη του β’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στους πίνακες τηλεθέασης. Δύο από τα -νέα- δυνατά χαρτιά τους είναι το variety σόου, «Sunday live show» ,και η αναβαθμισμένη εκδοχή του σόου, «Dancing with the stars».

Το πρώτο βρίσκεται στα σκαριά καιρό τώρα και για την παρουσίαση του προορίζονταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ προσφάτως μάθαμε ότι αντί για την πρώτη θα βλέπαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και αυτό γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια θα επέστρεφε στο «τιμόνι» του χορευτικού σόου… Ωστόσο, τα σχέδια των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι άλλα! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ιθύνοντες επιμένουν στην απόφασή τους το «Sunday live show» να βγει στον αέρα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά, ενώ την παρουσίαση του «Dancing with the stars» να αναλάβει ένα πρόσωπο – έκπληξη! Αυτό δεν είναι άλλο από την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή η οποία έχει αποδείξει ότι το «‘χει» και στην παρουσίαση!

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Ο παρουσιαστής θα «χτυπήσει» με την επαναφορά του «2night show» στη late night ζώνη αλλά και τη συνέχιση του «My way» με τον Έκτορα Μποτρίνι. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι όλα αυτά είναι σχέδια των στελεχών τα οποία ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανατροπές Πηγή: tv24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ