2017-12-07 16:18:33
Φωτογραφία για Γιατί η φωτογραφία ενός άνδρα που διαλέγει βερνίκια νυχιών για τη γυναίκα του έγινε viral;
«Λυπάμαι, κύριε, όποιος κι αν είστε… που δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία αλλά δεν μπορούσα να μην το κάνω», γράφει η Brittney Johnson στη λεζάντα τη φωτογραφίας. «Αυτός ο άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, προσπαθώντας να βρει τη σωστή απόχρωση για το βερνίκι νυχιών που του ζήτησε».

Μάλιστα, για να σιγουρευτεί ότι το χρώμα ήταν το σωστό, της έστειλε φωτογραφίες από τα χρώματα που πιθανόν θα της άρεσαν. Η Brittney γράφει ότι άκουσε τον άνδρα να λέει: «Σου έστειλα τη φωτογραφία. Είναι αυτό το σωστό χρώμα; Θέλεις να σου στείλω τα χρώματα κοντά σε αυτό ή απλά να τα πάρω και τα τρία;».

Η Brittney συγκινήθηκε τόσο πολύ από την πράξη του γλυκού συζύγου, που βρήκε την ευκαιρία να δώσει γενικές συμβουλές για τις σχέσεις. «Αυτό χρειάζεται μόνο: προσπάθεια. Να δείχνετε σε κάποιον ότι αυτό που είναι ιδιαίτερο για εκείνον σημαίνει κάτι για εσάς, επειδή το θέλει ή το χρειάζεται. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Κάποιος, κάπου, θα σας αγαπήσει αρκετά ώστε να πάει για ψώνια μόνος του για το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ