2017-12-07 17:40:35
Φωτογραφία για Νέα δεδομένα για το late night του Γρηγόρη...
Ούτε στις Φιλιππίνες δεν βρίσκει ησυχία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μπορεί εδώ και μήνες να είναι στο Παλαουάν παρουσιάζοντας το «Nomads» αλλά για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», ο οποίος δεν… δημιουργήθηκε στο μακρινό νησί αλλά εντός…!

Και ίσως αυτό το «εντός» να είναι πολύ… εντός στο κανάλι του Αμαρουσίου εκφράζοντας… διακαείς πόθους ορισμένων… συγκατοίκων του…!

Ξαφνικά λοιπόν ξέσπασε η «είδηση» ότι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να «κόψει» το «2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια «είδηση»- το… μαντάτο του το είπαν ήδη, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Λοιπόν σε αυτή την «είδηση» κάντε Χι. Μεγάλο Χι μάλιστα καθώς το «κόψιμο» του Αρναούτογλου δεν έχει καμία δόση αληθείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το late night show του θα βγει στον αέρα κανονικά μετά την επιστροφή του από τις Φιλιππίνες. Βέβαια μάλλον θα καθυστερήσει λιγάκι αλλά σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να βγει μέσα στον Φεβρουάριο και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα προβάλλεται δύο μέρες τη βδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Τουτέστιν; Όσο και να… κόπτονται κάποιοι η εκπομπή δεν «κόβεται» και μάλιστα ποτέ και κανείς δεν «ενημέρωσε» τον Άρνι για την εξέλιξη αυτή, αφού δεν έχει καμία δόση αλήθειας…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Υ.Γ Η νέα εξέλιξη είναι πως το πρόγραμμα θα αυτό θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι μία, όπως γραφόταν το καλοκαίρι http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ