2017-12-07 19:46:32
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ: ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΣΙΠΡΑ
Ακατανόητους και το λιγότερο ατυχείς χαρακτηρίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τους χειρισμούς του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κατά την υποδοχή του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το κόμμα, η ευθύνη για αυτήν την εξέλιξη, είναι μεγάλη, και τη μοιράζονται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος και τον πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, και ο οποίος όφειλε να έχει θέσει και το πλαίσιο της επίσκεψης Ερντογάν, με τρόπο που ταυτόχρονα, θα προχωρούσε τις σχέσεις των δύο χωρών αλλά θα εξυπηρετούσε και τις δικές μας εθνικές προτεραιότητες.

Όπως σημειώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, απαιτούν στρατηγική, σοβαρούς  χειρισμούς και κυρίως, όχι αυτοσχεδιασμούς που μπορούν να βλάψουν τα εθνικά μας θέματα.

Με αυτήν τη λογική χτίστηκε η ελληνοτουρκική προσέγγιση μετά την κρίση των Ιμίων, μέσα από τις πρωτοβουλίες Γιώργου Α. Παπανδρέου - Ισμαήλ Τζέμ, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο χωρών, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η σταθερότητα στην περιοχή μας είναι πολύ εύθραυστη για να αφήνουμε περιθώριο στα απρόβλεπτα και τους εγωιστικούς αυθορμητισμούς» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ