2017-12-07 23:04:22
Φωτογραφία για Ποιος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε βέρα στο δεξί;
Αν έψαχνες έναν άντρα που θα φορούσε βέρα χωρίς να σε έχει παντρευτεί, μόνο και μόνο για να σου δείξει την αγάπη του τότε θα έπρεπε να συναντήσεις τον Θανάση Πασσά που φέτος βλέπεις στο Late Night!

Μόνο που σε πρόλαβε άλλη, αφού ο παρουσιαστής μίλησε στο Youweekly.gr και αποκάλυψε πως έχει σχέση και πως έχει αποφασίσει με ένα δαχτυλίδι να φωνάζει ότι αγαπάει και αγαπιέται (όπως φώναζε και η Άντζελα στον γάμο της με τον Τρούπη)

Έχεις σχέση;

«Έχω σχέση δύο χρόνια με έναν πολύ καλό άνθρωπο. Είναι πανέξυπνη, είναι το στήριγμά μου, πάντα με συμβουλεύει και δεν θα μου πει ποτέ «όχι». Είναι από τις γυναίκες που μου προσφέρει πολλά και είναι δίπλα μου σε όλα. Θα ακουστεί βαρύγδουπο γιατί είμαι μικρός, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι το άλλο μου μισό».

Θα παντρευόσασταν;

«Συζούμε δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω. Έχουν δει πολλοί ότι φοράω ένα δαχτυλίδι που θυμίζει βέρα, είναι και στο δάχτυλο της βέρας. Το φοράω για να της δείξω την αγάπη μου».

Θες να γίνεις πατέρας;

«Οικογενειακώς είμαστε της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να έρχονται σε μία μικρή ηλικία. Είναι καλό να μεγαλώνεις μαζί με το παιδί. Οι γονείς μου είναι μεγάλοι, ο αδερφός μου τους έζησε σε πιο μικρή ηλικία, αλλά είναι πολύ ενεργητικοί άνθρωποι».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ