2017-12-09 01:03:58
Φωτογραφία για Δείτε το Βόρειο Σέλας επιπλέοντας με ειδική στολή σε παγωμένη λίμνη!
Το Βόρειο Σέλας όπως δε το έχετε δει ποτέ- για τους τυχερούς βεβαίως που σκοπεύουν να ζήσουν μια τέτοια εμπειρία Τώρα μπορείτε να δείτε όχι μόνο τους υπέροχους, χορευτικούς κυματισμούς και τα κύματα του Σέλας στον ουρανό, αλλά να απολαύσετε τη μεγαλύτερη φωτεινή παράσταση της φύσης ενώ αισθάνεστε τα κύματα της παγωμένης φινλανδικής λίμνης.

Αν και το να επιπλέετε σε παγωμένο νερό ίσως να φαίνεται περίεργη ως ιδέα, σκεφτείτε όμως ότι αυτό θα το κάνετε φορώντας ένα υψηλής ποιότητας θερμικό κοστούμι που θα σας κρατάει ζεστούς σε αυτή την υπέροχη εκδρομή στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας.

Η ιδιαίτερη αυτή εμπειρία οργανώνεται από το Off The Map Travel, διαρκεί τουλάχιστον τρεις ώρες που ξεκινάει στις 7:30 το πρωί, όταν όλο το φως έχει βγει από τον ουρανό και μπορείτε να βυθίσετε στη παγωμένη λίμνη για να κοιτάξετε μακριά. Η πρωτότυπη αυτή εμπειρία, συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ενός τετραήμερου ταξιδιού στο Ροβανιέμι, με διαμονή στο Arctic Treehouse Hotel. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη γύρω φύση και την πόλη - συμπεριλαμβανομένου του Santa Park, το θεματικό πάρκο αφιερωμένο στον Άγιο Βασίλη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ