2017-12-09 16:49:01
Φωτογραφία για Συνελήφθη συνταξιούχος αστυνομικός για πορνογραφία ανηλίκων - Ασελγούσε και σε ανήλικα από τότε που υπηρετούσε στην Ασφάλεια!
Για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων συνελήφθη χθες (08-12-2017) στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε επί πολλά χρόνια στο Τμήμα Ασφάλειας Λάρισας Συγκεκριμένα μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 60χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τρία κινητά τηλέφωνα, χωρίς κάρτες sim, 33 ναρκωτικά δισκία και δύο κλομπ. 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της περιοχής, ο συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε και σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, αδερφών μάλιστα, καταγράφοντας με φωτογραφίσεις τις απεχθείς πράξεις του!

Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, συνέβαιναν μάλιστα επί χρόνια ενόσω δηλαδή ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας. 

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ