2017-12-10 10:00:14
Φωτογραφία για Όμορφες Ελληνίδες που έχουν γυρίσει τον κόσμο
Ωραίες Ελληνίδες και πολυταξιδεμένες. Φτάνει να ρίξεις μια ματιά στα social media τους.

Αφορμή για όλο αυτό το -όλο και πιο συναρπαστικό- account της 22χρονης Σοφίας Χαρμαντά που έχουν παραδόξως 'ανακαλύψει' μόνο 90.000 άτομα.

Ανεβάζοντας παράλληλα ραγδαία τον πήχη της φωτογένειας της εκεί ελληνικής παροικίας,όπου -θυμίζω ότι- βρίσκεται εδώ και χρόνια η καράσικάτη πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε την εδώ να γιορτάζει τα γενέθλιά της σε ένα bar στο Manhattan).

Καθώς επίσης η πάλαι ποτέ Κρητικιά Playmate Σίλβια Παπαδάκη (εδώ στο Λονδίνο, ατμοσφαιρική και σέξι όπως από πάντα).

Ναι, το ξέρω ότι στο Αμέρικα είναι και η αγαπημένη μας Θεσσαλονικιά 'Μουρμούρα' των 180 εκατοστών, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Αλλά το δικό της account είναι ελαφρώς -με το συμπάθειο- 'ξενέρωτo' για τα γούστα μας (εδώ στο Grand Canyon).

Επίσης διευκρινίζω ότι το θέμα μας δεν είναι οι ξενιτεμένες. Αλλιώς σίγουρα θα λέγαμε αναγκαστικά ένα καλό λόγο για την πάλαι ποτέ Σταρ Πελοπόννησος Ρία Αντωνίου που διαπρέπει ως σέξι γλάστρα στην ιταλική τηλεόραση. 


Κάνοντας συχνά πυκνά και ταξίδια στα πέρατα του κόσμου για φωτογραφήσεις (δείτε την εδώ να 'ξαποσταίνει' σε ένα παγκάκι στο Bel Air). 

Εδώ ασχολούμαστε, μιας και δεν μας περισσεύει φράγκο για ταξίδια, με εκείνες τις Ελληνίδες που μοιάζει να είναι μονίμως σε ένα αεροπλάνο (όπως π.χ. μέχρι πριν από 1-2 χρόνια συνέβαινε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη-τουλάχιστον βάσει παλιών post της όπως το συγκεκριμένο σε ένα lear jet). 

Ή όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια με την Αθηνά Οικονομάκου που μας έχει χαρίσει ένα 'τσουνάμι' από bikini post από Μαλδίβες μέχρι Πορτογαλία (εδώ από ένα ταξίδι της στην Μάλτα). 

Προσοχή. Εδώ μιλάμε για όσες insta ταξιδεύουν. Όχι φάση 'πήγα στις ΗΠΑ και περιοδεία και είπα να ποζάρω μπροστά τους καταρράκτες του Νιαγάρα', όπως η Δέσποινα Τάτα. 

Ούτε 'είμαι τόσο ερωτευμένη με το Μπαλί ώστε έκανα εκεί το γάμο μου', όπως η Next Top Model Ιωάννα Ντεντή (είδες πρόοδο από την εποχή που τύλιγε σουβλάκια;). 

Oύτε, τέλος,  φάση 'πήγα με τον σύντροφό μου (στην περίπτωση αυτή τον Σόμμερ) μια βόλτα από την Κούβα και έκανα τις Κουβανές να πρασινίσουν από τη ζήλια τους', όπως στην περίπτωση του -δεδηλωμένου πόθου μας- Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. 

Εδώ μιλάμε για Ελληνίδες που ταξιδεύουν συχνά και πυχνά. Ξεκινώντας με μοντέλα όπως την Σοφία Χαρμαντά (που θεωρεί δικαίως δυνατό σημείο τα χείλια και τα οπίσθια της)  και, σε λιγότερο βαθμό, την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη που επίσης έχει κάνει τις γύρες της στο εξωτερικό (βλέπε Ιταλία και Νέα Υόρκη). 

Ή την 'πρέπει να την δεις για να την πιστέψεις' Βασιλιάννα, που έκανε πρόσφατα τα δικά της τα ωραία κάτω από ένα καταρράκτη στο Μπαλί. 

Συνεχίζοντας με fashion bloggers με τρελό κοινό όπως η αξιαγάπητη personal trainer Μιλέναπου βλέπουμε εδώ στο Μονακό. 

Ή η fashion blogger με κορμί Playmate (ή Playmate με μυαλό fashion blogger, όπως θέλεις δες το) Όλγα Φαρμάκη. 

Και φυσικά η κοσμοπολιτίσσα Bond Girl Τόνια Σωτηροπούλου που είναι πάντα με το ένα πόδι εκτός Ελλάδας (εδώ στο Central Park). 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ