2017-12-10 10:26:11
Φωτογραφία για «Upside Down» στο ελληνικό internet
Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν κάθε φορά που βλέπαμε βροντές και αστραπές στην οθόνη μας, ξέραμε ότι ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στα όσα συμβαίνουν κάτω από το έδαφος του Hawkins της Indiana. Το Upside Down του Stranger Things, έφερε στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Μας καθήλωσε, κόλλησε το βλέμμα μας στην οθόνη και μας ανατρίχιαζε στο λεπτό όταν ο γνωστός κρότος τράνταζε το έδαφος και τα ουράνια, μέχρι να αποκαλυφθεί η τελική μορφή του Demogorgon. 

Η σφαίρα της φαντασίας των Duffer Brothers, δημιουργών της σειράς, και του στούντιο Aaron Sims Creative που ανέλαβε να φτιάξει τα σχέδια που θα έδιναν ζωή στο μυστηριώδες Hawkins και όσα κρύβονταν στις σκιές του, μας συνεπήρε. Παραμένει ωστόσο εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Στη φαντασία. Στη σφαίρα της πραγματικότητας, ένα διαφορετικό «Upside Down» μας προκαλεί αντίστοιχα συναισθήματα. Οι βροντές στην οθόνη της τηλεόρασης, του κινητού και του λάπτοπ μας προϊδεάζουν για τα όσα πρωτόγνωρα «τρέχουν» κάτω από τα πόδια μας με ασύλληπτες ταχύτητες και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται μας «συγκινούν». 


 Ένα δίκτυο από πολύ λεπτά νήματα από πλαστικό ή γυαλί με διάμετρο μικρότερη των 8μm εκτείνεται στο υπέδαφος, μεταδίδει ψηφιακά δεδομένα υπό μορφή φωτός και μας ανοίγει τις πύλες για μια εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε ξαναζήσει στην ιντερνετική εποχή. Ακούει στο όνομα «οπτικές ίνες» και προσφέρει ταχύτητες σερφαρίσματος, downloading, uploading και αποστολής μεγάλων αρχείων τόσο ισχυρές που μόνο ο ήχος του hard rock Thunderstruck των AC/DC θα μπορούσε να αποδώσει τη δυναμική του. 

 Το Wi-Fi γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ και μοιράζει σταθερές ταχύτητες 100 και 200mbps σε όλο το σπίτι. Πλέον μπορείς να συνδέσεις πολλαπλές συσκευές στο δίκτυο ταυτόχρονα και να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία, σε live streaming στην καλύτερη ποιότητα και χωρίς «διαλείμματα». Να παίξεις online games ακόμα πιο ρεαλιστικά και χωρίς «κολλήματα», ενώ ταυτόχρονα μιλάς με τους συμπαίκτες σου. Να ανεβάσεις videos και φωτογραφίες στα social media και να ακούσεις AC/DC (ή όποια άλλη μουσική θες) σε όλες σου τις συσκευές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ