2017-12-10 13:56:08
Φωτογραφία για Γιατί πρέπει να είσαι πολλά περισσότερα από… πλούσιος για να μείνεις σε αυτή τη βίλα
Οι επίδοξοι αγοραστές της έπαυλης των 4,5 εκατ. ευρώ θα περάσουν από συνέντευξη από τον μεγιστάνα που ζει παραδίπλα Ο επιχειρηματίας Ashley Faull χτίζει ένα συγκρότημα δύο υπερπολυτελών κατοικιών σε μια στενή λωρίδα γης στη χερσόνησο του Ντόρσετ, εκεί όπου ζει η αριστοκρατία της Αγγλίας.

Αυτός θα μείνει στη μία βίλα και σκοπεύει να πουλήσει τη δεύτερη, μόνο που δεν κοιτά αποκλειστικά το πορτοφόλι των νέων του γειτόνων.

Οι ευτυχείς ιδιοκτήτες της υπέροχης παραλιακής βίλας του Sandbanks θα πρέπει να περάσουν από οικογενειακή συνέντευξη με τον 51χρονο βαθύπλουτο, ώστε να δει αν ταιριάζουν. Ο Faull πούλησε το 2006 την εταιρία του έναντι 220 εκατ. ευρώ, κι έτσι δεν έχει πια να σκέφτεται για το χρήμα.

Αυτός και η γυναίκα του Heather δεν σκοπεύουν να αφήσουν την τύχη να αποφασίσει για τους γείτονές τους. Αν βρει μάλιστα πρόσωπα της αρεσκείας του, είναι διατεθειμένος να ρίξει την αστρονομική τιμή. «Είμαστε φίλοι με όλους τους παλιούς μας γείτονες», δήλωσε ο μεγιστάνας του τηλεοπτικού εμπορίου στην «Daily Mail», «αρνούμαστε να το πουλήσουμε σε κάποιον που δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, ανεξαρτήτως του ποσού που θα προσφέρει».


Και αρνήθηκε πράγματι να την πουλήσει σε ένα αστέρι του βρετανικού ποδοσφαίρου, καθώς είχε μάθει ότι ο τύπος του έδινε να καταλάβει στα ολοήμερα πάρτι.

«Κάποιες φορές το να έχεις λεφτά δεν είναι αρκετό», σημειώνει με νόημα, «θα ήταν ωραίο αν είχαν παιδιά, οποιαδήποτε ηλικίας, και έναν σκύλο, κυρίως γιατί βρίσκω τους ιδιοκτήτες σκύλων αρκετά ανιδιοτελείς ανθρώπους» Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ