2017-12-10 22:10:59
Φωτογραφία για Ο πρώτος Μαρκοράς: Αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του Ρήγα για το ρόλο στους «Δυο Ξένους»! [photos]
Είναι μια από τις σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Οι «Δυο Ξένοι», το σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου ακόμα και σήμερα, 17 χρόνια μετά, σημειώνει νούμερα τηλεθέασης που άλλες σειρές δεν μπορούν ούτε να τα ονειρευτούν.

Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν η αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων αν δεν είχε γίνει η σωστή (όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος) επιλογή ηθοποιών;

Μπορείτε να φανταστείτε για παράδειγμα τους «Δυο Ξένους» με άλλον ηθοποιό να υποδύεται τον Κωνσταντίνο Μαρκορά; Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πραγματικότητα.

Διότι όπως αποκάλυψαν στο Down Town οι δημιουργοί τη σειράς, ο πρώτος που είχε επιλεγεί για τον συγκεκριμένο ρόλο δεν ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Για την ακρίβεια δεν ήταν καν η δεύτερη επιλογή, καθώς δυο άλλοι, γνωστοί ηθοποιοί ήταν στην κορυφή της προτίμησης των δυο δημιουργών. Ποιοι;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος


Ο Γρηγόρης Βαλτινός 

Τελικά όταν ήρθε η ώρα για το τελικό καστ έγινε η αλλαγή της τελευταίας στιγμής και είδαμε τον Νίκο Σεργιανόπουλο στο ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά.

Και αυτή δεν ήταν η μοναδική αλλαγή, όπως αποκαλύπτουν Ρήγας και Αποστόλου: «Αρχικά τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα ήταν να τον ερμηνεύσει η Μάρθα Βούρτση και τον ρόλο της Χρυσούλας Διαβάτη η Κώνστα. Τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν. Και έτσι η Ντίνα Κώνστα έγινε η Ντένη Μαρκορά και η Χρυσούλα Διαβάτη η Φλώρα, δημιουργώντας δύο θρυλικές τηλεοπτικές περσόνες που αντέχουν 20 χρόνια μετά και, κατά έναν μαγικό τρόπο, παραμένουν φρέσκες και επίκαιρες».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ