2017-12-11 01:00:04
Φωτογραφία για Ο πρίγκιπας που έγινε αρνάκι - Ο κόντρα ρόλος του Τζορτζ στη σχολική γιορτή
Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος φέτος ξεκίνησε την πρώτη του σχολική χρονιά στο ανατρεπτικό σχολείο της ελίτ στο Λονδίνο (εκεί όπου τα τετράχρονα δεν παίζουν με πλαστελίνες αλλά κάνουν μαθήματα φιλοσοφίας), συμμετείχε στο πρώτο του θεατρικό έργο, με θέμα τη Θεία Γέννηση. Και τα μέσα ενημέρωσης έχουν πάθει... φρενίτιδα!

Αν και δεν του αρέσει και πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, όπως έχουν εξομολογηθεί οι γονείς του, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ απολαμβάνει να συμμετέχει σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

Ο άτακτος πρίγκιπας που έγινε αρνάκι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε στο πρώτο του θεατρικό έργο για τη Θεία Γέννηση. Και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε εκεί και τον καμάρωσε.

Την αποκάλυψη για τον ρόλο που ανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας στο θεατρικό έκανε ο μπαμπάς του όταν βρέθηκε μαζί με την εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον στο Μάντσεστερ, επισκεπτόμενοι το Children’s Global Media Summit.


Και ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλούσε με άλλα παιδιά, αναφέρθηκε στο θεατρικό ντεμπούτο του γιου του.

«Πήγα στο θεατρικό έργο του γιου μου για τη Θεία Γέννηση. Ήταν διασκεδαστικό. Ο Τζορτζ έκανε το αρνάκι» είπε.

Εδώ που τα λέμε, μόνο αρνάκι δεν είναι ο Τζορτζ, όπως τουλάχιστον λένε οι γονείς του. Ωστόσο, ο μικρός πρίγκιπας έφερε εις πέρας επάξια τον... κόντρα ρόλο που του ανέθεσαν.

Το μοναδικό που θα ήταν πιο γλυκό από αυτή την ομολογουμένως τρυφερή είδηση θα ήταν μια φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ντυμένου «αρνάκι». Δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε πουθενά τέτοια φωτογραφία, όμως όλοι μπορούμε να φανταστούμε πόσο γλυκός θα ήταν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ