2017-12-11 14:40:40
Φωτογραφία για Λευτέρης Χατζηιωάννου: «Το #NomadsGR είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο...»
Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπήκε στο NOMADS καθυστερημένα, και έφυγε πολύ νωρίς.

Ο ίδιος μετά την επιστροφή του μιλά στο Μytv για όλα.

Το «Nomads» τελείωσε για σένα. Τι κέρδισες από αυτή την εμπειρία;  

Εγώ πάντα σκέφτομαι τα θετικά που μου αφήνει μια εμπειρία στη ζωή μου. Δεν κρατάω κάτι αρνητικό. Κρατάω τις φιλίες που έχω κάνει, όλο το ταξίδι που πέρασα εκεί. Τα δύσκολα, τα εύκολα, και περισσότερο η εμπειρία που έχω στο μυαλό μου είναι ότι μέσα από αυτό το ταξίδι μεγάλωσα περισσότερο ως άνθρωπος και έχω ξεφύγει από τη ζώνη ασφαλείας μου.  

Ποιες καταστάσεις σε έκαναν να αισθανθείς ότι μεγάλωσες ως άνθρωπος;  

Για να μεγαλώσει κάποιος ως άνθρωπος μέσα του πρέπει να βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας του. Όταν φεύγεις 15 ώρες για ταξίδι μακριά από την οικογένειά σου για έναν μήνα, περνάς όλο αυτό το παιχνίδι, την ασιτία, τη δυσκολία, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και είσαι μακριά από τα παιδιά σου, σίγουρα σε κάνει να νιώθεις αδύναμος στην αρχή, αλλά μετά, μέσα από αυτό, γίνεσαι πιο δυνατός και πιο ισχυρός.  


Όταν έφτασες στις Φιλιππίνες, τα πράγματα ήταν όπως τα έβλεπες ως τηλεθεατής;  

Δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω και τόσο πολύ, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχα. Από όσα είχα δει, σίγουρα, αλλιώς φαινόταν και αλλιώς είναι εκεί. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο καλείσαι να είσαι ο εαυτός σου μέσα από τις κακουχίες όπως είναι το λιγοστό φαγητό, η έλλειψη ύπνου, οι τραυματισμοί, και όλα αυτά που αντιμετωπίζεις εκεί.  

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που πέρασες;  

Κατά την παραμονή μου στο παιχνίδι το πιο δύσκολο σημείο για μένα ήταν που δεν είχα επικοινωνία με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ