2017-12-11 18:36:34
Φωτογραφία για Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Παγοδρόμιο στη Λευκάδα (LefkaΧριστούγεννα)
   Ξεκίνησε την λειτουργία του το παγοδρόμιο που έχει στηθεί στην πλατεία της παραλίας της Λευκάδας. 

      Το Επιμελητήριο Λευκάδας για δεύτερη χρονιά διοργανώνει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον νησί της Λευκάδας. Τα Lefkaχριστούγεννα που τείνουν να γίνουν θεσμός στο νησί μας θα φιλοξενηθούν στο LefkoΧωριο που άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στη πλατεία της παραλίας και θα διαρκέσουν μέχρι τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου.   Η  πόλη ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται με την χρυσόσκονη από την μαγεία των γιορτών και αγκαλιάζει  μικρούς και μεγάλους.........     Τo παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί του και να του παραδώσουν το γράμμα τους.

         Φέτος έχει στηθεί  ένα μεγαλύτερο  παγοδρόμιο σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό το «LefkoΧωριό» με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.


        Το Επιμελητήριο Λευκάδας και αυτή τη χρονιά εμπλουτίζει τις εκδηλώσεις του με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

Καθημερινά 12:00μ.μ. -23:00μ.μ.

Σαββατοκύριακο και αργίες 10:00π.μ.-23:00μ.μ. 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Eίσοδος: 5 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα παραμονής 30’ στο παγοδρόμιο)

      Στο παγοδρόμιο έχει διαμορφωθείς  επιπλέον χώρος για τους γονείς με θέρμανση ώστε να απολαμβάνουν τον καφέ τους και  να παρακολουθούν τους μικρούς επίδοξους πατινέρ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ