2017-12-11 21:44:02
Φωτογραφία για Προφυλακιστέοι δύο από τους 8 συλληφθέντες για τα επεισόδια στην επέτειο Γρηγορόπουλου
Πρόκειται για ένα 36χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι φέρονται να αρνήθηκαν κατά τις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται σχετικά με τη συμμετοχή τους στα επεισόδια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή 2 από τους 8 συλληφθέντες με την κατηγορία της συμμετοχής στα σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια, που ξέσπασαν κατά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πρόκειται για ένα 36χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι αν και φέρονται να αρνήθηκαν κατά τις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται σχετικά με τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, δεν κατάφεραν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι υποστήριξαν στις απολογίες τους ότι συμμετείχαν στην πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ωστόσο όπως φέρονται να είπαν,  δεν συμμετείχαν στον "πόλεμο" με τις μολότοφ και τα βεγγαλικά που ακολούθησε στους δρόμους των Εξαρχείων.


Σε ό,τι αφορα στους υπόλοιπους 6  συλληφθέντες -ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι- μετά τις απολογίες τους ααφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμημα. Μάίστα σε κάποιους επιβλήθηκε και εγγυοδοσία.

Να σημειωθεί πως οι 8 κατηγρούμενοι απολογήθηκαν καα περίπτωση για τα εξής αδικήματα: Έκρηξη, εμπρησμό, κατοχή εκρηκτικών υλών, απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ