2017-12-12 06:46:01
Φωτογραφία για «Ροζ μεροκάματο» για φοιτήτριες στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου!
Στους ρυθμούς του παράνομου αγοραίου κινείται και η Πάτρα Από τη μία με τις «ροζ» αγγελίες που αναρτούν φοιτήτριες, οι οποίες υπόσχονται αξέχαστες νύχτες με το ανάλογο αντίτιμο, και από την άλλη με μια εταιρία που πιθανώς έχει έδρα την Κρήτη ή και την Αθήνα και η οποία υπόσχεται... αποστολή νεαρών γυναικών στο κρεβάτι του κάθε Πατρινού, σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, έρχεται να προστεθεί και έρευνα του περιοδικού «Time» του Λονδίνου για το φαινόμενο του "πεζοδρομίου" στην Ελλάδα της κρίσης, που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς το 80% των νέων γυναικών που πουλούν το κορμί τους είναι ηλικίας 17 ως 20 ετών, μεταξύ των οποίων και φοιτήτριες, οι οποίες μακριά από την οικογενειακή εστία είναι διαθέσιμες και έτοιμες για όλα. Την αρχή είχε κάνει τον περασμένο Μάιο μία 19χρονη, που ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο δηλώνοντας: «Είμαι η Γιολάντα, 19χρονη φοιτήτρια. Έρχομαι με άγριες διαθέσεις στον χώρο σου για πολλά παιχνιδάκια "ροζ" τύπου. Για αγοράκια και κοριτσάκια».


Τώρα ήρθε η σειρά της 21χρονης φοιτήτριας Εμμας να δηλώσει μέσω της ιστοσελίδας se xy e m ma.top, που διαχειρίζεται, ότι παρέχει ροζ υπηρεσίες! Στην αγγελία της προς τους υποψήφιους πελάτες, αναφέρει το τηλέφωνο και το e-mail της και πως είναι έτοιμη για όλα με μόλις 100 ευρώ την ώρα!

Αίσθηση, όμως, έχει προκαλέσει και η αγγελία, που αναζητά «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για  χαλαρωτικό μασάζ» σε σπίτια υποσχόμενη άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές: «Υγεία και καθαριότητα, τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε. Σκοπός μας, να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας» είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία «ψαρεύει» τους πελάτες της μέσα από το διαδίκτυο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ