2017-12-12 21:17:01
Φωτογραφία για Χαμός! Βρίζουν αισχρά παίκτρια του My style rocks: Κ...... καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε και μετά... [photos]
Απαράδεκτα, υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα στο προφίλ της Σοφίας Λεοντίτση στο Instagram.

Ο... πόλεμος της παίκτριας του My style rocks με την «Σουλα γκλαμορους» δεν έχει τελειωμό. Μπορεί η σελίδα να έχει κατέβει από τα social media, ωστόσο οι φανς της Σουλα γκλαμορους δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Σοφία Λεοντίτση.

«κ@@@2 γιατί έκλεισες το ίνστα; Καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε και τώρα γέμισες ψυχολογικά» της έγραψε ένας χρήστης στο Instagram και εκείνη μέσα από τα stories της, έγραψε:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα πρόβατα που χάρη σε ένα προφίλ στέλνουν αυτού του είδους τα μηνύματα. Και γιατί; Για ένα παιχνίδι μόδας. Λυπάμαι πραγματικά όλους εσάς. Την καλημέρα μου.»

«Ένα μεγάλο μπράβο στην σελίδα σουλαγκλαμορους για το έργο της. Πριν κλείσει τον λογαριασμό της μέσα από στόρι της είχε πει σε όλους μπείτε στην βασικιά και κάντε της πόλεμο. Και από τότε μέχρι σήμερα εκτός από τα αθώα ποντικάκια λαμβάνω και αυτά. Κατά τα άλλα... Είναι μια χιουμοριστική σελίδα που μόνο σκοπό έχει την ψυχαγωγία του κοινού. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά που συμβαίνουν τον 21ο αιώνα.»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ