2017-12-12 21:20:23
Φωτογραφία για Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα ειδικά στοιχήματα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για το Champions League
Η κλήρωση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League και του Europa League ανέδειξε πολλά μεγάλα παιχνίδια. Το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί

Σεν Ζερμέν κλέβει την παράσταση στο Champions League. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους με την Τότεναμ, αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Champions League. Φαβορί για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, με απόδοση 3,50, είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία. Δεύτερο φαβορί με απόδοση 4,50 είναι η Μπάγερν, η οποία κληρώθηκε με τη Μπεσίκτας. Ακολουθούν η Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 5, η Μπαρτσελόνα με 6,50 και η Ρεάλ Μαδρίτης με 7.

Στο ειδικό στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ, φαβορί με απόδοση 1,70, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη φάση των ομίλων. Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ είναι δεύτερο φαβορί με απόδοση 5,50 και ακολουθούν ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν με 6,50, ο Έντισον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν με 7 και ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα με 7,50.


Προβάδισμα στο Europa League για Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Δύο είναι τα φαβορί στο Europa League για την κατάκτηση του τίτλου. Η Άρσεναλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν την ίδια απόδοση 5,50, στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον νικητή της διοργάνωσης. Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» την Έστερσουντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Κοπεγχάγη.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, με απόδοση 9, βρίσκεται η Ντόρτμουντ, η οποία θα τεθεί αντίπαλος της Αταλάντα. Ακολουθούν, με την ίδια απόδοση 10, η Λάτσιο και η Νάπολι, οι οποίες κληρώθηκαν με τη Στεάουα και τη Λειψία, αντίστοιχα. 

Πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο μήνες πριν από την έναρξη των νοκ άουτ αγώνων, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Μπορείτε από τώρα να ποντάρετε σε όλους τους νοκ άουτ αγώνες και στα ειδικά στοιχήματα, του Champions League και του Europa League, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις, που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ. 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ