2017-12-13 00:03:40
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 5 πράγματα που σπάνε τα νεύρα του Τοξότη
 1. Ξέχνα ό,τι ξέρεις για τους άντρες.

Ο άντρας Τοξότης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Εάν περιμένεις ότι θα συμπεριφερθεί όπως ο κάθε απλός άνθρωπος, θα περιμένεις πολύ. Έχει τον δικό του τρόπο σκέψης, παρατηρεί τα πάντα, αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ να εξερευνεί και να ψάχνει για κάτι ακόμα.

Εάν δεν έχεις όρεξη να τον ακολουθήσεις στην ατέρμονη αναζήτηση του νοήματος της ζωής, τότε απλά, δεν κάνεις για εκείνον.

Επίσης, να ξέρεις ότι θα κάνει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, όχι γιατί είναι επιπόλαιος, αλλά γιατί είναι ''παίχτης'': Tου αρέσει να ρίχνει τα ζάρια και να βλέπει τι φέρνει η τύχη.

2. Κράτα τον σε απόσταση!

Όχι, δεν σου λέω να τον βάλεις τιμωρία, αλλά αν σε πλησιάσει ένας άντρας Τοξότης, στην αρχή κράτα τον σε απόσταση κι άφησε τα αισθήματα που έχει για εσένα να κατακαθίσουν. Στην αρχή, ο άντρας αυτός, ερωτεύεται με τα 1000 και παίρνει φόρα για να κατακτήσει τη γυναίκα που τον αναστάτωσε. Αν όμως θέλεις πραγματικά να τον κρατήσεις... κάνε την δύσκολη και βάλε μια μικρή απόσταση ανάμεσα σας. Και θα τον εξιτάρει και θα τον κάνει να σκεφτεί σοβαρά την μεταξύ σας κατάσταση...


3. Είναι ηγέτης, γενναιόδωρος και δίκαιος

Αυτά είναι και τα μεγαλύτερά του προτερήματα. Βλέπει πάντα την μεγάλη εικόνα, ακούει με ενθουσιασμό τους πάντες, αλλά κρατάει εκείνο που πιστεύει ότι είναι το σωστό.

Είναι, επίσης, εξωστρεφής και κοινωνικός, με μεγάλο κύκλο γνωστών και φίλων. Βαριέται εύκολα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εκείνον: πάντα θα βρει κάτι καινούργιο να ασχοληθεί και η διάθεσή του είναι σχεδόν πάντα ανεβασμένη. Είναι ο άντρας με το κοκαλάκι της νυχτερίδας, με την τύχη να τον ακολουθεί, λες κι είναι γοητευμένη από αυτόν. Γι' αυτό άλλωστε, ο άντρας Τοξότης δεν φοβάται να ρισκάρει και να τα παίξει όλα για όλα, πολλές φορές στη ζωή του!

4. Είναι ο εραστής που δεν θα βαρεθείς ποτέ!

Ο άντρας Τοξότης, είναι πολλοί άντρες μαζί σε έναν! Απίθανος στο κρεβάτι, ποτέ βαρετός έξω από αυτό, παίχτης, τζογαδόρος στον έρωτα και ανοιχτός σε όλους τους πειραματισμούς!

Ερωτεύεται πριν καλά-καλά καταλάβει τι είναι η αγάπη, γι' αυτό κι η γυναίκα που θα τον επιλέξει, θα πρέπει να είναι πολύ έξυπνη (κι ανοιχτή σε όλα!) για να μπορέσει να τον κρατήσει.

5. Είναι μια πρόκληση!

Ο άντρας αυτός δεν είναι για κάθε γυναίκα και κάθε γυναίκα δεν είναι κατάλληλη για τον άντρα αυτόν! Ο άντρας Τοξότης είναι μια δύσκολη περίπτωση, που δεν μπορείς ούτε να τον κάνεις ό,τι θέλεις, ούτε να τον δέσεις ή να τον βάλεις σε πρόγραμμα.

Ή θα τον ακολουθήσεις στην τρέλα του και θα αποδεχθείς την ωμή ειλικρίνειά του ή απλά, πέρασε όμορφα μαζί του κι άσε τον να συνεχίσει το δρόμο του.

Ο Τοξότης δεν είναι εύκολος άντρας! Μια φορά, σε προειδοποίησα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ