2017-12-13 00:36:22
Φωτογραφία για Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Αυτή είναι η 27χρονη Μπαγκλαντεσιανή που σκότωσε την 48χρονη Κινέζα [Βίντεο-Εικόνες]
Η νεαρή χτύπησε στο κεφάλι την 48χρονη Κινέζα με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια της προκαλώντας της ασφυξία - Η δράστης αναμένεται να υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το έγκλημα διεπράχθη εν βρασμώ ψυχής

Ενώπιον του 13ου ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα η 27χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές που σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο με τα ίδια της τα χέρια την ερωμένη του συζύγου της.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η άγρια δολοφονία της 48χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στην οδό Στριφτόμπολα 12 στον Άγιο Παντελεήμονα εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ και δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι η σύζυγος του εργοδότη του θύματος.

Το έγκλημα διεπράχθη τρεις ημέρες πριν εντοπιστεί η σορός της Κινέζας με το κεφάλι μέσα σε σακούλα, το κορμί τυλιγμένο με σεντόνι, τα χέρια και τα πόδια δεμένα και γύρω από το λαιμό είχε τυλιγμένο ένα κασκόλ.


Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 27χρονη από το Μπαγκλαντές πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισαν να τσακώνονται. Τελικά η νεαρή χτύπησε στο κεφάλι την 48χρονη με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια της προκαλώντας της ασφυξία.

Η δράστης αναμένεται να υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το έγκλημα διεπράχθη εν βρασμώ ψυχής καθώς όπως έχει πει στο συνήγορό της, η 48χρονη Κινέζα ήταν αυτή που της ζήτησε να μιλήσουν και αυτή που της επιτέθηκε πρώτη.

Η 27χρονη υποστηρίζει μέσω του συνηγόρου της πως μόλις ανέβηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Στριφτόμπολα ξεκίνησε ο καβγάς.

Ακόμη υποστηρίζει πως η 48χρονη Κινέζα, έκλεισε τις πόρτες και τα παράθυρα και πως της είπε: «Τώρα θα σου δείξω εγώ, θα μιλήσουμε καλά». Αμέσως μετά, όπως λέει η 27χρονη, το θύμα της επιτέθηκε και την έπιασε απο τον λαιμό. Τότε εκείνη έπιασε με το χέρι της το ηλεκτρικό σίδερο, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια την έπνιξε. Σύμφωνα με τον συνήγορό της η ίδια παρεδέχεται ότι έκρυψε το πτώμα και πως το τύλιξε με ένα σεντόνι.

Τέλος, να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια φέρεται να μην είχε αποκαλύψει σε κανέναν τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα μέχρι τη στιγμή που ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί μέρος του δακτυλικού της αποτυπώματος στη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν το κεφάλι του πτώματος.

Δούλευαν δίπλα - δίπλα αλλά δεν αντάλλαζαν κουβέντα 

Οι δύο γυναίκες δούλευαν ως μοδίστρες στο υπόγειο κατάστημα που διατηρεί ο Μπαγκλαντεσιανός Καλάμ στον Άγιο Παντελεήμονα. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, αν και περνούσαν ατελείωτες ώρες στον ίδιο χώρο δεν αντάλλαζαν κουβέντα κι αυτό γιατί και οι δύο φαίνεται πως ήθελαν τον ίδιο άντρα!

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα δούλευε στο κατάστημα του 35χρονου προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Οι δυο τους μάλιστα υπήρξαν ζευγάρι για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, όπως λένε άνθρωποι που διαμένουν στην περιοχή.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν ήρθε στην Ελλάδα η 27χρονη από το Μπαγκλαντες, η γυναίκα που λίγα χρόνια αργότερα θα τη δολοφονούσε με αυτόν τον άγριο τρόπο.

Η δράστης ήρθε στη χώρα πριν από μερικά χρόνια με τον πατέρα του παιδιού της. Εκείνος όμως επέστρεψε πίσω στο Μπαγκλαντές και η 27χρονη έμεινε μόνη της στην Ελλάδα με το παιδί της. Η ίδια έπιασε δουλειά στο υπόγειο κατάστημα του Καλάμ και σε αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα συνέπτυξε ερωτική σχέση μαζί του. Αργότερα συγκατοίκησαν και παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η 27χρονη στο συνήγορό της, η άτυχη Κινέζα φέρεται να μη ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό της από τον Μπαγκλαντεσιανό. Ενδεχομένως να είχαν και σχέσεις αφότου είχαν χωρίσει και ενώ εκείνος επίσημα είχε δεσμό με την 27χρονη.

Οι δύο γυναίκες ζήλευαν αρρωστημένα η μία την άλλη ωστόσο, όπως λένε πρόσωπα από το περιβάλλον τους, δεν είχαν ποτέ έντονους καβγάδες και προστριβές. Δούλευαν δίπλα - δίπλα αλλά δεν μιλούσε η μία στην άλλη.
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ