2017-12-13 07:30:51
Φωτογραφία για Όσα δεν ξέρετε για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν
Το κραγιόν είναι μάλλον η βασική μας κίνηση για να χαρίσουμε σε ένα λεπτό μία πινελιά λάμψης, θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης στον εαυτό μας! Όμως, παρά το γεγονός ότι το χρησιμοποιούμε από τον 16ο αιώνα, πάντα υπάρχουν μυστικά για να το φορέσουμε τέλεια!

Θέλετε να διατηρείται περισσότερο το χρώμα στα χείλη και όχι… στα δόντια σας; Πώς θα κάνετε ένα υπέροχο περίγραμμα; Υπάρχει τρόπος με τη βοήθεια του κραγιόν να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται πιο όμορφα και πιο ζουμερά; Σε αυτές και μερικές ακόμη ερωτήσεις, σας δίνουμε απαντήσεις που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν!

Για να μην ξεφλουδίζει το χρώμα, απλώστε ένα διάφανο primer στην περίμετρο των χειλιών πριν φορέσετε το κραγιόν σας.

Απαλύνετε το περίγραμμα: Για να το επιτύχετε, περάστε απαλά, σαν να ταμπονάρετε με την άκρη του δαχτύλου σας τη γραμμή από το μολύβι.

Για να δείχνουν πιο μεγάλα τα χείλη σας: Περάσετε την απόχρωση κραγιόν σε όλο το στόμα, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία πολύ πιο ανοιχτή απόχρωση αλλά της ίδιας γκάμας χρώματος που θα «ταμπονάρετε» στο κέντρο των χειλιών σας. Αν μάλιστα, θέλετε πολύ πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε κονσίλερ!


Μπορείτε να δώσετε ωραιότερο σχήμα στα χείλη σας καλύπτοντάς τα με κονσίλερ, στη συνέχεια κάνετε το περίγραμμα με μολύβι χειλιών σε μία ουδέτερη απόχρωση. Συνεχίστε γεμίζοντας τα χείλη με ένα μολύβι για ματ αποτέλεσμα ή τελειώστε με λιπγκλός ή γυαλιστερό κραγιόν για ζουμερό αποτέλεσμα.

Αν το φυσικό χρώμα των χειλιών σας είναι έντονο ροζ ή έχει κόκκινες αποχρώσεις, περάστε ελαφρά με κονσίλερ για να τα κάνετε ουδέτερα. Με αυτόν τον τρόπο, το χρώμα του κραγιόν σας θα έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με την πραγματική, διαφορετικά θα αλλάζει κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Για να διατηρηθεί τέλειο το κραγιόν σας για περισσότερο χρόνο, βάλτε ένα χαρτομάντιλο πάνω στο στόμα, και περάστε από πάνω με μία διαφανή πούδρα. Με αυτόν τον τρόπο, μία ελάχιστη ποσότητα της πούδρας θα μεταφερθεί πάνω στα χείλη και θα «κλειδώσει» το χρώμα.

Ένας ακόμη τρόπος, είναι να ταμπονάρετε με χαρτομάντιλο τα χείλη σας, ανάμεσα σε δύο εφαρμογές. Έτσι, απομακρύνεται η λιπαρότητα από τα χείλη από την πρώτη εφαρμογή του κραγιόν, κι έτσι με τη δεύτερη σταθεροποιείται για πολύ περισσότερο χρόνο.

Για να αποφύγετε το κραγιόν στα δόντια σας, βάλτε στο στόμα σας τον δείκτη, κλείστε τα χείλη σας γύρω του και τραβήξτε προς τα έξω. Και το παραμικρό ίχνος κραγιόν που μπορεί να λερώσει τα δόντια σας θα απομακρυνθεί.

Για να απολεπίσετε τα χείλη σας, περάστε πρώτα με μία ελαφρά στρώση balm για να είναι μαλακά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα.

Για τέλεια εφαρμογή προτιμήστε ένα λεπτό πινελάκι για να απλώσετε το κραγιόν σας.

Για να σχηματίσετε τέλεια το τόξο στο πάνω χείλος: Σχεδιάστε με το μολύβι ένα "X" ακριβώς στο κέντρο. Στη συνέχεια, κάνετε το υπόλοιπο περίγραμμα και περάστε το κραγιόν σας.

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ