2017-12-13 10:43:10
Φωτογραφία για Μαθητής μιλά για το bullying από συμμαθητές του - «Γιατί το κάνουν, τι το διασκεδαστικό βρίσκουν;»
Ένα αγόρι από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Κίτον Τζόουνς (Keaton Jones), περιγράφει με δάκρυα στα μάτια το σκληρό bullying που δέχεται από τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Η μητέρα του, Κίμπερλι, κατέγραψε σε ένα μονόλεπτο βίντεο τον γιο της να περιγράφει τον ψυχολογικό βιασμό που δέχεται στο σχολείο και το ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook την Παρασκευή.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε βιντεοσκόπησε τον γιο της μετά από δικό του αίτημα, όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο, καθώς φοβόταν να πάει για μεσημεριανό.

«Μιλήστε στα παιδιά σας. Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι να να νιώθεις ότι θες να ανήκεις κάπου, όμως λίγοι γνωρίζουν πως πραγματικά είναι να νιώθεις ότι δεν ανήκεις πουθενά», ανέφερε η μητέρα του Κίτον Τζόουνς.

Στο βίντεο, ο Κίτον λέει ότι ορισμένοι συμμαθητές του τον φωνάζουν «άσχημο», του λένε ότι έχει χοντρή μύτη, σπυριά στο πρόσωπο και ότι δεν έχει καθόλου φίλους. Είπε ακόμη ότι τον έλουσαν με γάλα και τού πέταξαν ζαμπόν στα ρούχα του.


«Έτσι απλά από περιέργεια, γιατί κάνουν bullying;», ρωτά με δάκρυα στα μάτια. «Ποιος ο στόχος; Τι το διασκεδαστικό βρίσκουν και το κάνουν αυτό σε αθώους ανθρώπους; Δεν είναι σωστό», τονίζει.

«Οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί δεν είναι ανάγκη να επικρίνονται για αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος», προσθέτει.

Το βίντεο έγινε viral ξεπερνώντας μέσα σε τρεις ημέρες τα 22 εκατομμύρια views στο Facebook, ενώ ανέβηκε και στο Instagram, όπου τράβηξε την προσοχή πολλών διασήμων, που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον μαθητή.

Τόσο μέσω Instagram, όσο και από το Twitter διασημότητες όπως, οι Κέιτι Πέρι Ενρίκε Ιγκλέσιας, Βικτόρια Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Cardi B, Ντέμι Λοβάτο, Nickelback, Μαρκ Ράφαλο, Ρίκι Μάρτιν του έστειλαν μηνύματα στήριξης, τού έκαναν αιτήματα φιλίας και δώρα.

Μάλιστα, ο Τζάστιν Μπίμπερ ζήτησε από τον Κίτον να του στείλει απευθείας μήνυμα, το οποίο δημοσίευσε στους 94,6 εκατομμύρια followers του, ενώ ανέβασε και ο ίδιος δικό του βίντεο στο οποίο απευθύνει μήνυμα κατά του bullying.

«Μου ράγισε την καρδιά», έγραψε η Κέιτι Πέρι, ενώ ο ράπερ Cardi B από την πλευρά του ότι οι συμμαθητές του Κίτον που έκαναν bullying «δεν είναι gangsta»

Περισσότερα από 2.444 post στον Instagram έχει υο hashtag #standwithkeaton,ενώ μία σελίδα που συγκεντρώνει πόρους για την μελλοντική εκπαίδευση του Κίτον ξεπέρασε τα 29.000 δολάρια.
toeidesauto
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ