2017-12-13 12:30:20
Φωτογραφία για Η δύναμη του κόκκινου κραγιόν
Το κόκκινο κραγιόν, θα αποτελεί πάντα πρόκληση. Αναλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, πάντα θα εκπέμπει έναν δυναμισμό και μια έκδηλη αυτοπεποίθηση.

Για αιώνες, τα κόκκινα χείλη συνοδεύονταν από τη σφραγίδα της ανηθικότητας.

Από τότε μέχρι σήμερα, μεσολάβησαν πολλά. Τα οποία στάθηκαν αρκετά, ώστε να αποτινάξουν, τη φήμη που συνόδευε το περίφημο κόκκινο κραγιόν.

Η Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, αποτέλεσε το κομβικό σημείο, ώστε αυτό το κόκκινο κρεμώδες υλικό να θεωρηθεί ευρέως αποδεκτό - ακόμη και φιλόδοξο. Η Τζίν Χάρλοου στα μέσα του 1930, η Βερόνικα Λέικ στη δεκαετία του 1940 και η Μέριλιν Μονρόε το 1950, ήταν μερικές από αυτές που γνώριζαν το παιχνίδι της κοριτσίστικης σαγήνης. Ήταν γυναίκες με απροκάλυπτα θηλυκή δύναμη και προφανώς είχαν γνώση.

Επιστημονικώς πλέον τεκμηριωμένο, το κόκκινο κραγιόν αποτελεί ή μπορεί να αποτελέσει, πηγή δύναμης.

Έντονο και ευέλικτο. Ένα κραγιόν που μπορεί να υποστηρικτεί από ελάχιστο makeup.

Φτάνοντας πιά στο σήμερα και μιλώντας για το 2014, το κόκκινο, αποτελεί fashion statement.

Οι ειδικοί εξάντλησαν κάθε εκδοχή του και στο χρώμα και στην υφή του. Έτσι σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Προσαρμοσμένο στο στυλ και στη διαθεσή σας. Βαθιά κόκκινα, μάτ, κρεμώδη ή γυαλιστερά, παροτρίνουν και τους τελευταίους αναποφάσιστους. Το κόκκινο του κερασιού, κόκκινο δαμασκηνί, κλασικό κόκκινο, κόκκινο του κρασιού και πάει λέγοντας. Απλά να θυμάστε πώς τα γυαλιστερά ειναι sexy, ενώ τα ματ αριστοκρατικά. Διαλέξτε μια νέα σκούρα κόκκινη απόχρωση από τις make-up συλλογές της φετινής σεζόν, και ενημερώσετε το μακιγιάζ σας. Ή αναμείξτε μερικές κόκκινες αποχρώσεις, που ενδεχομένως έχετε στο νεσεσέρ σας για να βρείτε το δικό σας μοναδικό χρώμα.

Αναζητήστε τη δική σας, σωστή απόχρωση του κόκκινου και βάλτε την υπογραφή σας.

Οι αποχρώσεις που αγαπήθηκαν και αναδείχθηκαν, είναι οι εξής:

Έντονο, Φωτεινό Κόκκινο

Γλυκιά απόχρωση και απόλυτα ρομαντική. Ένα κόκκινο, σαν παπαρούνα. Χείλη κατακόκκινα και ματ.

Μια απόχρωση ζεστή, σε κόκκινο, με πορτοκαλί τόνους, δένει σε μια επιδερμίδα, φυσική και με τονισμένα φρύδια.

Κλασικό Κόκκινο

Τα γνωστά, πλούσια κόκκινα χείλη, το σήμα κατατεθέν της Μέριλιν Μονρόε. Ήταν η σφραγίδα που μπήκε και ήρθε και συμπλήρωσε την εικόνα της. Τοποθετώντας την, στις αιώνια sexy. Γνώριμο και αναπόσπαστο στοιχείο, σε ρετρό εμφανίσεις, βουτηγμένες σε άφθονο glamour.

Vampy Κόκκινο 

Το παραδοσιακό κόκκινο, παίρνει μια πιο σκοτεινή απόχρωση. Αποτελώντας, την μυστηριώδη εκδοχή του. Καταφέρνει να συνδυάσει, το κομψό με το τολμηρό. Ένα χρώμα ανάμεσα στο μπορντό και κόκκινο του κρασιού. Ταιριάζουν σε γυμνό πρόσωπο, με ίσως κάποια ιριδίζουσα σκιά.

Κόκκινο Μπορντώ

Πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα των Dolce Gabbana, υπό την επιμέλεια της Pat Mc Grath. 

Φρέσκο και πολυτελές, όπως προστάζει ο φετινός Χειμώνας. Ένα look, βασισμένο στην ιταλική γοητεία, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες επιταγές και εμπνευσμένο από τη δική τους μυθική σειρίνα, τη Σοφία Λόρεν. Αναμίχθηκαν δύο αποχρώσεις κόκκινου, αυτή του ρουμπινιού και εκείνη του αμέθυστου. Υπογραμίζετε το περίγραμμα των χειλιών σας με μολύβι σε ρουμπινί απόχρωση και συνεχίζετε με ένα κρεμώδες κραγιόν στην ίδια απόχρωση. Στη συνέχεια, ταμποναριστά τοποθετείτε με τα δαχτυλά σας, το πιο σκούρο κραγιόν και επιτυγχάνεται το τρικ του θαμπού μπορντώ.Το αποτέλεσμα ένα δραματικό κόκκινο, χωρίς να δείχνει σκληρό.

Ένα κόκκινο κραγιόν, μπορεί να απαιτεί αυτοπεποίθηση, για να φορεθεί. 

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο αυτή η δύναμη, να είναι  αποτέλεσμα ενός κόκκινου κραγιόν.

Ένα γεγονός που ποτέ κανείς, δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει, ποιό προηγήθηκε, ποιού. 

Κάτι που πάντα θα εφιστά την προσοχή των γύρω σας.

  Πηγή

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ