2017-12-13 16:09:17
Φωτογραφία για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε και πόσα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς
Πριν από τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί πιθανότατα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους οι αιτήσεις των οποίων εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο Δημήτρης Καρέλλας, γενικός γραμματέας Πρόνοιας, αποκάλυψε ότι το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα δοθεί νωρίτερα φέτος, δηλαδή στις 22 Δεκεμβρίου.

Το βοήθημα ξεκινά από τα 200 και φτάνει έως και τα 900 ευρώ για πολυμελείς οικογένειες.

Έως και 900 ευρώ τον μήνα λαμβάνουν με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλλεγγύης πολυμελείς οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Το ποσό που εγγυάται το πρόγραμμα, ξεκινά από τα 200 ευρώ για μονοπρόσωπα νοικοκυριά, προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και κατά 50 ευρώ για κάθε παιδί, με ανώτατο όριο τα 900 ευρώ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, ανά πάσα στιγμή, με βάση το εισόδημα του τελευταίου εξαμήνου (1.200-5.400 ευρώ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διασταυρώνεται ό,τι δηλώνει ο υποψήφιος και εξαιρετικά φιλική, καθώς δίνει άμεση απάντηση για το εάν είναι κάποιος δικαιούχος ή όχι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ