2017-12-13 16:21:37
Φωτογραφία για My style rocks: Υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα στη Σοφία Λεοντίτση μέσω Instagram
Η κόντρα της Σοφίας Λεοντίτση που αποχώρησε την Παρασκευή από το «My Style Rocks» με την «Σούλα γκλάμορους» δεν έχει τελειωμό. 

Μπορεί το προφίλ της Σούλας γκλάμορους να ειχε κατέβει από τα social media, ωστόσο οι fans της Σούλας δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τη Σοφία Λεοντίτση.

«κ@ρ@@*α γιατί έκλεισες το ίνστα; Καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε και τώρα γέμισες ψυχολογικά» της έγραψε ένας χρήστης στο Instagram και εκείνη μέσα από τα stories της, έγραψε: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα πρόβατα που χάρη σε ένα προφίλ στέλνουν αυτού του είδους τα μηνύματα. Και γιατί; Για ένα παιχνίδι μόδας. Λυπάμαι πραγματικά όλους εσάς. Την καλημέρα μου.»

«Ένα μεγάλο μπράβο στη σελίδα Σούλα γκλάμορους για το έργο της. Πριν κλείσει τον λογαριασμό της μέσα από στόρι της είχε πει σε όλους μπείτε στη βασικιά και κάντε της πόλεμο. Και από τότε μέχρι σήμερα εκτός από τα αθώα ποντικάκια λαμβάνω κι αυτά. Κατά τα άλλα... Είναι μια χιουμοριστική σελίδα που μόνο σκοπό έχει την ψυχαγωγία του κοινού. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά που συμβαίνουν τον 21ο αιώνα.» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του "My style rocks".
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ