2017-12-13 20:00:13
Φωτογραφία για Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ανασφάλειες των γυναικών στο σεξ;
Η ανασφάλεια είναι γένους θηλυκού και πολλές γυναίκες βιώνουν καθημερινά το συναίσθημα αυτό στις σεξουαλικές τους περιπτύξεις. Πότε όμως για ποιους λόγους οι γυναίκες έχουν ανασφάλεια στο σεξ

Αέρια στον κόλπο

Μια άκρως αμήχανη και ντροπιαστική στιγμή για κάθε γυναίκα είναι όταν παράγονται από το κόλπο της διάφοροι ήχοι με συνέπεια να χάνεται κάθε μαγεία και ρομαντισμός στο σεξ.

Σύμφωνα με την Mary Jane Minkin, καθηγήτρια Γυναικολογίας και Μαιευτικής στην Ιατρική Σχολή του Γέιλ,είναι ένα συχνό φαινόμενο το οποίο συμβαίνει όταν μια μικρή ποσότητα αέρα παγιδεύεται μέσα στο κόλπο των γυναικών και απελευθερώνεται αμέσως μετά. Και συνεχίζει αναφέροντας ότι πιο επιρρεπείς είναι οι γυναίκες που δεν γυμνάζονται.

Το μέγεθος του στήθους

Τα ΜΜΕ και το σύγχρονο life stile να θέλει τις γυναίκες να έχουν τέλειο και στητό στήθος. Έτσι οι κοινές θνητές που υπολείπονται των αναλογιών που προβάλλονται να έχουν άσχημη εικόνα για το στήθος τους, παρόλο που το έτερο ήμισυ έχει θετική εικόνα για αυτό.

Τα παραπανίσια κιλά

Οι ανασφάλειες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες έχουν να κάνουν με το δείκτη της ζυγαριάς τους.

Έτσι στην περίπτωση που αυτή δείχνει αρκετά παραπανίσια κιλά είναι ένας πολύ καλός λόγος να εμποδίσει τη γυναίκα να αποδώσει στο σεξ.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο sex roles απέδειξε ότι το άγχος και μόνο αν αρέσει στον σύντροφο της λόγω αυτών των κιλών είναι δυνατόν να σκοτώσει τη λίμπιντο και των δυο.

Μάλιστα η ίδια έρευνα έδειξε ότι κάποιες φορές το άγχος των γυναικών είναι τέτοιο ώστε να θέλουν να κάνουν σεξ μόνο στα σκοτάδια.

Άγχος της επίδοσης

Το άγχος της επίδοσης δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο αλλά και γυναικείο.

Το αιώνιο ερώτημα αν θα ικανοποιήσω το σύντροφο μου φαίνεται ότι εμποδίζει τις γυναίκες όχι μόνο να απολαύσουν το σεξ αλλά και να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους..

Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ