2017-12-13 21:17:10
Φωτογραφία για «Είναι κατάντια να παίξει με τη Ν. Μπουλέ»: Η Νάντια απαντάει στον Γιώργο!
Πριν από μερικές εβδομάδες ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα πως θα παίξει στο μιούζικαλ Grease μαζί με τη Νάντια Μπουλέ. Ο Γιώργος Λιάγκας του έδωσε συγχαρητήρια από την εκπομπή του Ant1 και την επόμενη ημέρα, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή είπε: «Είναι κατάντια να παίξει με τη Νάντια  Μπουλέ. Φαντάσου σε τι απελπισία είναι άνθρωπος»!

Όλα αυτό το διάστημα οι δημοσιογράφοι περίμεναν πως και πως μια δήλωση της ηθοποιού κι επιτέλους η στιγμή έφτασε! Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σχολίασε για τις κριτικές που δέχεται: «Γενικά δεν απαντάω σε κριτικές. Γενικά την περίοδο την τηλεοπτική άκουγα πολλά. Δεν είμαι και η μόνη. Συμβαίνει αυτό με την τηλεόραση. Φυσικά τις αρνητικές κριτικές από όπου κι αν έρχονται και ό,τι και αν αφορούν τις διαβάζω, τις σκέφτομαι, αν έχουν μια βάση ουσιαστική και σε αυτές που δεν είναι δημιουργικές και είναι πικρόχολες, προχωράω παρακάτω. Και με τα χρόνια σκληραίνει λίγο το στομάχι και μπορείς να πεις «αϊ σιχτίρ, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο τάδε».

Και δεν τελειώσαμε εδώ, αφού για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα είπε: «Απλά ο μόνος που ασχολείται με το συγκεκριμένο είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ