2017-12-14 19:00:24
Φωτογραφία για Ο τέλειος άνδρας για τις γυναίκες -Ερευνα τον περιγράφει   Πηγή: Ο τέλειος άνδρας για τις γυναίκες -Ερευνα τον περιγράφει [εικόνες] | iefimerida.gr
Τον τέλειο άνδρα λένε πως βρήκαν οι Αυστραλοί επιστήμονες, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτό που ψάχνει μία γυναίκα.

Κι ενώ κατά καιρούς έχουν βγει διάφορες έρευνες που «ταράζουν» λίγο νερά, λέγοντας πως οι τέλειοι άνδρες ουσιαστικά δεν χρειάζεται να έχουν ωραία εμφάνιση ή σώμα, η συγκεκριμένη μελέτη βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Συγκεκριμένα στην έρευνα πήραν μέρος 160 γυναίκες οι οποίες απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις των ειδικών.

Από τις απαντήσεις τους, οι επιστήμονες κατέληξαν πως αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν άνδρα καλογυμνασμένο με ύψος πάνω από 1,80 μ., αρρενωπό και με ωραία χαρακτηριστικά.

Το γυμνασμένο μυώδες σώμα τελικά σίγουρα παίζει το ρόλο του για το αντίθετο φύλο, καθώς στην έρευνα οι γυναίκες έβαλαν καλύτερη βαθμολογία στους γυμνασμένους άνδρες που είχαν βγάλει το πουκάμισό τους για να φανεί το σώμα τους.

Βέβαια γυμνασμένος και αδύνατος έχει μεγάλη διαφορά, καθώς οι άνδρες που ήταν απλώς αδύνατοι (και όχι γυμνασμένοι) πήραν την μικρότερη βαθμολογία.


Τα αποτελέσματα αυτά συνδέονται με το γεγονός πως για το γυναικείο φύλο, ένας γυμνασμένος άνδρας που έχει αφιερώσει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο τείνει να φαίνεται και πιο ισχυρός στα μάτια τους.

Κατά συνέπεια, η σωματική δύναμη αποδείχθηκε μακράν ως ο σημαντικότερος παράγοντας για το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνδρας (ποσοστό πάνω από το 70%).

Επίσης, το ύψος έπαιξε κι αυτό το ρόλο του, αν και μικρότερο σε σχέση με τη μυική δύναμη.

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τους ερευνητές: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, ένας άνδρας είναι ελκυστικός όταν είναι δυνατός και η δύναμή του αντανακλάται στο σώμα του».

Φωτογραφίες: Shutterstock
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ