2017-12-15 02:37:39
Φωτογραφία για Συγκλονιστική ομιλία Κασιδιάρη: «Να φυλακιστούν οι πράκτορες της τουρκίας που δρουν στην ελληνική βουλή! Σαν κακομοίρης και παραδουλεύτρα του Ερντογάν ο Παυλόπουλος » [Βίντεο]
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε μπροστά στον εμβρόντητο Κοτζιά τι πραγματικά είπε ο Ερντογάν στην Θράκη και κρατούσαν κρυφό όλα τα κόμματα και τα συστημικά ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής αφού πρώτα διέκοψε παράνομα την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και ζήτησε να σβήσουν όλη την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής  από τα πρακτικά στο τέλος έριξαν και μαύρο στο κανάλι της βουλής για να μην μπορεί να δει κανείς τηλεθεατής τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη.

Ανέφερε αυτολεξεί τα λεγόμενα του "σουλτάνου", ο οποίος μίλησε για 4 δικούς του βουλευτές μέσα στην Ελληνική Βουλή. Οι εν λόγω πράκτορες της τουρκίας πρέπει πάραυτα να συλληφθούν και να φυλακιστούν με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης στηλίτευσε την άθλια εικόνα Παυλόπουλου δίπλα στον "σουλτάνο". Αυτές οι αλήθειες πόνεσαν τους κυβερνώντες, που έσπευσαν να διακόψουν την Επιτροπή και να ρίξουν μαύρο, για να μην ακουστούν οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρονικό σημείο από 2.58 έως 3.00: Ο Ερντογάν λέει: "Dort Milletvekilimiz" που σημαίνει: "Οι 4 βουλευτές ΜΑΣ"

Η επίμαχη φράση όπως μεταδόθηκε από το Πρακτορείο ANADOLU: "We currently have 4 deputies in parliament"

Η Χουριέτ επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής:
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ