2017-12-15 10:04:08
Φωτογραφία για Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με τα σχόλια της Πανοπούλου για τον Κρατερό Κατσούλη
Μια έκπληξη περίμενε χθες το πρωί την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου. Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Έλντα Πανοπούλου η οποία με το «καλημέρα σας» απευθύνθηκε στην παρουσιάστρια λέγοντάς της «Πρέπει να καταγγείλω στον κόσμο ότι είσαι ζηλιάρα. Είσαι ζηλιάρα, τον καταπιέζεις, τον ταλαιπωρείς. Πάει να πει μια καλημέρα σε μια γυναίκα σχετικώς ευπαρουσίαστη, και ήρθες να πας διακόψεις, να μην μας επιτρέψεις να μιλήσουμε κατ΄ιδίαν».

Άφωνη η Κατερίνα και προσπαθώντας να δικαιολογηθεί απάντησε ότι το έκανε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ ώστε να… κρυφακούσει τι έλεγαν οι δυο ηθοποιοί στο διάλειμμα. Παράλληλα, ο Κρατερός Κατσούλης με πλατύ χαμόγελο ανέφερε ότι ήρθε η δικαίωση.

Η καλεσμένη βέβαια δε σταμάτησε εκεί, απευθυνόμενη στον ηθοποιό – παρουσιαστή δήλωσε «Είναι τυχερή που σε βρήκε γιατί άντρες σαν εσένα Κρατερέ μου, δεν υπάρχουν πια σήμερα. Αρσενικό, έντιμος, όμορφος, γοητευτικός, με χιούμορ, τεκνοποιεί. Θα κάνεις το σταυρό σου κάθε βράδυ. Θα ανάβεις λαμπαδίτσα και θα λες «σ΄ευχαριστώ θεέ μου που βρήκα τον άνθρωπο αυτό στη ζωή μου».

Και μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να άκουγε υπομονετικά τις… κατηγορίες αλλά κάποια στιγμή πέρασε στην αντεπίθεση.

Να τονίσουμε φυσικά πώς ο άνωθεν διάλογος είχε μεγάλη δόση χιούμορ και αγάπης.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ