2012-05-26 23:42:47
Φωτογραφία για ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ «ΠΡΕΠΕΙ» ΣΕΦ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ... ΤΙΤΛΟ!
Τεράστια είναι η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού να είναι δίπλα στους Πρωταθλητές Ευρώπης και να τους συμπαρασταθούν με τον δικό τους συγκλονιστικό τρόπο εν όψει του αυριανού «κομβικού από κάθε πλευρά τρίτου τελικού των πλεί - οφ με τον ΠΑΟ

Ο λαός του Θρύλου ανυπομονεί να επιστρέψει ο αυτοκράτορας στον θρόνο του και στην Ελλάδα και φέρεται αποφασισμένος να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να συμβεί και να ζήσει νέες μαγικές και ονειρεμένες στιγμές! Αντάξιες και εφάμιλλες μ' εκείνες, που έζησε ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού το ονειρεμένο βράδυ της 13ης ΜαΪου με τη κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Final Four της Κωνσταντινούπολης!

Αυτό δείχνει άλλωστε και το νέο sold out των εισιτηρίων του τρίτου τελικού της Κυριακής μέσα σε λίγες ώρες Το γεμάτο και όπως "ΠΡΕΠΕΙ" ΣΕΦ δίνει ώθηση και... τίτλο!

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως αν αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα έδρας, για το οποίο πάλεψαν σκληρά όλη τη σεζόν, θα στεφθούν και Πρωταθλητές Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 1997. Κόντρα σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ