2012-05-26 23:56:06
Φωτογραφία για Barack Obama: Κάπνιζε χασίς και είχε gay προμηθευτή;
Το ότι κάπνιζε μαριχουάνα και ο προμηθευτής του ήταν gay υποστηρίζει νέα βιογραφία του Barack Obama, επικαλούμενη φωτογραφίες και μαρτυρίες φίλων του από τα εφηβικά του χρόνια! Στο «Barack Obama, The Story», ο David Maraniss αναφέρεται κυρίως στα εφηβικά του χρόνια του προέδου των ΗΠΑ στη Χονολουλού: «στην Χονολουλού που μεγάλωσε ο Obama, η μαριχουάνα καλλιεργούνταν παντού. Στους λόφους, την εξοχή, τα θερμοκήπια…», αναφέρει ο συγγραφέας.

«Μια παρέα αγοριών από το γυμνάσιο Punahou, με κοινά στοιχεία την αγάπη τους για το μπάσκετ και την μαριχουάνα, δημιούργησαν το Choom Gang Club και άρχισαν να κάνουν βόλτες σε ένα VW βανάκι και να καπνίζουν όλη μέρα», γράφει ο Maraniss και παραθέτει φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με το βιβλίο, στέκι της παρέας ήταν το Pumping Stations, ένα άνοιγμα στην μέση ενός χωμάτινου δρόμου πριν από την κορυφή του όρου Τάνταλους, όπου και πάρκαραν το βανάκι τους.

Με μουσική υπόκρουση τραγούδια των Aerosmith, Blue Oyster Cult και Stevie Wonder, ο Barack Obama και η παρέα του άναβαν τα τσιγάρα και άνοιγαν τις μπύρες που τους άρεσαν!

Προς το παρόν, ο Λευκός Οίκος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, αν και είναι ολίγον τι δύσκολο να αμφισβητήσουν τη φωτογραφία από το γυμνασιακό λεύκωμα του Προέδρου των ΗΠΑ όπου ευχαριστεί τον ντίλερ του, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά τη στυγερή δολοφονία του από τον εραστή του με σφυριές στο κεφάλι.
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ