2012-05-26 23:56:39
Φωτογραφία για ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΣΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με τη Σλοβενία στο Κουφστάιν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Euro 2012.

Με 150 Έλληνες οπαδούς να την υποστηρίζουν, η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, με καταπληκτικό γκολ του Τοροσίδη, ο οποίος επωφελήθηκε μακρινή μπαλιά του Μανιάτη, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και τέλειωσε τη φάση με ωραίο σουτ από πλάγια θέση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, όμως, στάθηκε άτυχος στο 23’, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να μην αναφέρουν κάτι ανησυχητικό.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους Σλοβένους πέτυχε στο 87’ ο Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κονέ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Σέζαρ.

Το τελευταίο φιλικό της Εθνικής πριν την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο την Αρμενία.


Τα γκολ: Τοροσίδης 8’ – Κούρτιτς 87’

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Χαλκιάς, Τοροσίδης (Τζιόλης 23’), Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης (Λυμπερόπουλος 65’), Κατσουράνης (Μαλεζάς 46’), Καραγκούνης, Νίνης (Κονέ 72’), Σαμαράς (Φορτούνης 46’), Γκέκας (Μήτρογλου 65’).

Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Τζόκιτς (Κέλαρ 21΄), Κούρτιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Ζβρσιτς (Λουμπίγιανκιτς 47’), Κιρμ (Ίλισιτς 66’), Σίσιτς (Μπίρσα 47’), Μάταβτς

Δείτε σε video το γκολ του Τοροσίδη στον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία 1-1
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ