2017-12-16 13:00:54
Φωτογραφία για Στο Survivor ήταν όλοι άσχετοι,μήπως ξέραμε και κανέναν;
Γνωστή τηλεκριτικός κατακεραυνώνει το Survivor Στην κάμερα της εκπομπής "Όλα Καλά" μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη, κατακεραυνώνοντας το ριάλιτι επιβίωσης.

Για τον Σάκη Τανιμανίδη και το Survivor ανέφερε ότι: "Είναι λίγο φωνακλάς περισσότερο απ’ όσο έπρεπε νομίζω, σαν να μετέδιδε τελικό Champions League ώρες ώρες. Αλλά εντάξει, είναι ένα νέο παιδί, του πάνε αυτού του είδους τα προγράμματα. Δεν με συγκινούν ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, οπότε όποιος και να τα παρουσιάζει Παρ’ ότι έχει πάρα πολλές αιτήσεις και ο κόσμος διψάει γι’ αυτά τα 100.000 ευρώ, νομίζω φέτος δεν θα πάει τόσο καλά όσο πήγε πέρυσι. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα ονόματα, γιατί οι χαρακτήρες χτίζονται και την προηγούμενη φορά άσχετοι ήταν όλοι, μήπως ξέραμε και κανέναν; Πέρα από κάνα δυο επώνυμους."

Από τα βέλη της δεν "ξέφυγε" ούτε ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης: "Τρομερό, τρομερό… Αυτό δείχνει πόσο καταστροφή έχει γίνει στη χώρα γενικά, δηλαδή για να πηγαίνει ο άλλος απελπισμένος να δηλώνει συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες"

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ