2017-12-16 19:45:19
Φωτογραφία για ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε η ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

H «Ένωση», παρά την πολιορκία της στα καρέ της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Mετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός αν νικήσει την Κυριακή τον «δικέφαλο» θα τον προσπεράσει στη βαθμολογία και θα πιάσει κορυφή, παίρνοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση διαμαρτύρεται για πέναλτι σε δύο φάσεις... καρμπόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τόσο στο 23’ όσο και στο 80ο λεπτό, ο Παπάζογλου κράτησε εντός περιοχής τον Λαμπρόπουλο και δεν του επέτρεψε να κινηθεί προς την μπάλα, με τον διαιτητή πάντως να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66' Κλωναρίδης), Μπακασέτας (λ.τ. 51' Koνέ), Λιβάγια, Λόπες (56' Xριστοδουλόπουλος), Αραούχο.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοέ, Χουάρεζ, Αλμπάνης, Ανιέτε (72' Μενδρινός), Ελμπάζ (58' Καστιγέχος)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ