2017-12-16 22:23:42
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: «Να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά...»  - Καυστική ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ
Με σύνθημα "αλλάζουμε την Ελλάδα" ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 11ου συνεδρίου της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εκτιμώντας πως ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει σύντομα...

«Από την Κυριακή το βράδυ το ρολόι θα χτυπά αντίστροφα για τις εκλογές, για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά. Απέναντι μας έχουμε ένα καθεστώς. Ας καταλάβει ο Τσίπρας ότι αντέχουμε τη χειρότερη λάσπη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ..

Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και βολές για λαϊκισμό χαρακτηρίζοντας «φιλοδώρημα» το επίδομα των 400 ευρώ στους νέους άνεργους.

Άνοιγμα σε Γεννηματά και Θεοδωράκη

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προσωπικούς τόνους προχώρησε σε άνοιγμα προς τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη που απάντησαν άμεσα.

«Αγαπητή Φώφη, είναι αλήθεια ότι ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος - cut Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα. Ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί. Εξακολουθούμε να έχουμε σημαντικές διαφορές. Όμως πιστεύω και ελπίζω ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Η έξοδος από την κρίση δεν θα εξασφαλιστεί ως δια μαγείας με μια αλλαγή κυβέρνησης. Απαιτεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μια εθνική γραμμή, τολμηρή πολιτική γραμμή με δίκαιη αναδιανομή του πλούτου...» απάντησε η Φώφη Γεννηματά.

Απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «αγαπητέ Πρόεδρε Σταύρο, Οι διαφορές μας με το χώρο που εσύ εκπροσωπείς είναι κατά την δική μου κρίση συχνά δυσδιάκριτες. Είναι αλήθεια ότι το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί έναν πολιτικό χώρο μεταρρυθμιστικό, συνεπή και υπεύθυνο. Χαίρομαι για την παρουσία σου στο Συνέδριό μας»

«Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνθέσεις και μεγάλες συμμαχίες. Εδώ που έχει φτάσει η πατρίδα οι άγονες αντιπαραθέσεις δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων», ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής: Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού να ξεχάσουμε τις ιστορικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαγεωργόπουλο, τη διαπλοκή και να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα.

 

Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα ως άνω αναφερόμενα και επιπλέον να ζητήσει συγνώμη από το νέο μέτωπο για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις...»
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ