2017-12-16 22:48:55
Φωτογραφία για Καταργείται άμεσα ως κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων το ΚΕΕΜ Σπάρτης;
«Τέλος εποχής» φαίνεται ότι έρχεται για τα Κέντρα Εκπαίδευσης Στρατού Ξηράς στην Πελοπόννησο, καθώς οι στρατεύσιμοι θα μεταφέρονται σε άλλες μονάδες για την εκπαίδευσή τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του arcadiaportal.gr.

Πιο συγκεκριμένα οι στρατεύσιμοι που θα δηλώσουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΓΕΣ ότι επιθυμούν να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ θα κατατάσσονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και όχι στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι ανάγκες των μονάδων της Αττικής και της  Πελοποννήσου θα καλύπτονται από μεταθέσεις οπλιτών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του arcadiaportal.gr τα σημεία υποδοχής οπλιτών Στρατού Ξηράς θα βρίσκονται σε: Αυλώνα, Δρυμό Θεσσαλονίκης, Διδυμότειχο και Σουφλί, Λήμνο, Μυτιλήνη, Καλλονή, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο (Αφάντου και Άνω Καλαμώνας) και Χανιά Κρήτης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει πως η εκπαίδευση εκτός των μονάδων όπου υπηρετούν οι στρατιώτες είναι «χαμένος χρόνος». Με το λουκέτο στα  Κέντρα Εκπαίδευσης, ο Στρατός φέρεται να εξοικονομεί περί τα 40 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τις επίσημες ανακοινώσεις που -εφόσον ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες- πρέπει να υπάρξουν άμεσα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας..

ΠΗΓΗ: http://lakonikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ