2017-12-17 11:24:56
Φωτογραφία για Πέθανε η πιο διάσημη σκυλίτσα των social media - Puppy mills: Το Άουσβιτς των ζώων
H Toast, ένα από τα πιο αξιαγάπητα κουτάβια των social media πέθανε την Παρασκευή όπως ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού «Toast Meets World» στο Instagram.

Με περισσότερους από 377,000 Instagram followers, η Toast, η οποία διασώθηκε από μία φάρμα κουταβιών (Puppy Mills) υπήρξε ένα από τα πρώτα διάσημα σκυλιά της εποχής των social media.  Ήταν ράτσας King Charles, δεν είχε δοντάκια και χαρακτηριστικό της γνώρισμα ήταν η πολύ μακριά γλωσσίτσα της.

 «Ο παράδεισος απέκτησε ένα νέο αστέρι απόψε» αναφέρει η ανάρτηση της ιδιοκτήτριάς της και προσθέτει: «Είμαστε συντετριμμένοι και στη δυσάρεστη θέση να μοιραστούμε την είδηση του θανάτου της Toast. Έζησε μία εξαιρετική ζωή».  Η αιτία του θανάτου της Toast, ωστόσο, δεν διευκρινίζεται.

Όπως γράφεται στην ίδια ανάρτηση, στην Toast άρεσε να ροχαλίζει και να κλέβει χαρτί τουαλέτας. Δημοσίως, η σκυλίτσα λατρευόταν από τους followers για την αφοσίωσή της στο να κλείσουν οι συγκεκριμένες φάρμες κουταβιών ανά τον κόσμο, δωρίζοντας μάλιστα έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις ή επιδείξεις μόδας για το σκοπό αυτό. 


Σε ανάμνηση του φιλανθρωπικού της έργου, η ιδιοκτήτριά της, Katie Sturino σχεδιάζει να συγκεντρώσει κι άλλα χρήματα για να συνεχίσει τον αγώνα της σκυλίτσας της.

Στον αδυσώπητο κόσμο του pet trafficking που αντιμετωπίζει τα ζώα σαν πηγή εισοδήματος και μόνο, τα κέρδη ξεπερνούν ετησίως τα 43.000.000 ευρώ μόνο σε Ιταλία και Γαλλία, κέρδη που πλησιάζουν ...επάξια τη διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ