2012-05-27 02:27:08
Φωτογραφία για Νέα blogs
Δείτε παρακάτω επιλεγμένα νέα blogs. Έχετε και εσείς blog; Στείλτε το να το παρουσιάσουμε στο "tromaktiko".

Ο Σλαβικός λαός των Σκοπίων δεν δικαιούται να καπηλεύεται το πολιτιστικό αγαθό της Μακεδονίας γιατί η Μακεδονία, ως έννοια, ως αγαθό, ως Ιστορία, ως πολιτισμός, είναι Ελληνική. Το όνομα είναι Ελληνικό και όπως είπε ο Ελύτης πριν πεθάνει, "το όνομά μας είναι η ψυχή μας".

http://makedonia-is-greece.blogspot.com/

Σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο εκατοµµύρια ζώα παγιδεύονται, φυλακίζονται σε άθλιες συνθήκες και θανατώνονται µε φριχτούς τρόπους αφού γδέρνονται ζωντανά για τη γούνα τους. Το μέγεθος της γούνας δεν έχει σημασία αφού ακόμη και για το πιο µικρό κομµάτι γούνας, ένα τουλάχιστον ζώο θυσιάζεται! Γούνινες λεπτοµέρειες, χρησιµοποιούνται πλέον σε πολλά ρούχα και αξεσουάρ όπως σε γιακάδες, κουκούλες, κασκόλ, γάντια, τσάντες, µπότες ακόµα και σε µπρελόκ! ΕΔΩ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΔΑ


http://petsandfashion.blogspot.com/

Το blog "To Κυνήγι της Είδησης"

ενημερώνει άμεσα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν

στην Ελλάδα και στον κόσμο.

http://tokinigi.blogspot.com

Εδώ υπάρχουν αρκετοί από τους στίχους μου, κάποιοι δεν είναι ολοκληρωμένοι και κάποιοι δεν έχουν τίτλο. Παρακαλώ γράψτε τα σχόλια σας ελεύθερα.

http://fokosplace.blogspot.com/

Μια ομάδα νέων μηχανικών αναλάβαμε να δημιουργήσαμε ένα blog για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε τεχνικά κυρίως θέματα που θα απευθύνεται τόσο στην κοινότητα των μηχανικών και ευρύτερα του τεχνικού κόσμου, όσο και στον απλό πολίτη…. Σας καλωσορίζουμε στο ergon-consultants.blogspot.com

Σας καλωσορίζω σε μια φιλόδοξη και άκρος ενημερωτική προσπάθεια εκ μέρους όλων των συντακτών του gatonix.

Εύχομαι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε η συντακτική ομάδα μας να εμπλουτίσει τις γνώσεις σας με την πλούσια θεματολογία της.

Για εμάς η αντικειμενικότητα είναι ο στόχος, η ποιότητα είναι η προσπάθεια να φτάσουμε σε αυτήν και η προσπάθεια ξεκινά μέσα από την πολυφωνία των συντακτών μας.

http://gatonix.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ