2017-12-18 08:24:23
Φωτογραφία για Μητέρα συλλαμβάνεται γιατί πήγε τον γιο της στο νοσοκομείο 323 φορές και τον υπέβαλε σε 13 εγχειρήσεις
Μία 34χρονη γυναίκα από το Τέξας συνελήφθη αφού πήγε τον 8χρονο γιο της στο νοσοκομείο 323 φορές και τον υπέβαλε σε 13 επεμβάσεις, σύμφωνα με τις αρχές. Αφορμή για τη σύλληψή της στάθηκε η επίσκεψη μητέρας και γιου σε νοσοκομείο του Ντάλας. Εκεί, η ίδια ισχυρίστηκε ότι το παιδί της είχε πάθει κρίση, αλλά το προσωπικό δεν μπορούσε να βρει καμία ένδειξή της.

Αυτό τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα συμπτώματα δεν ήταν αληθινά και τότε, αποφάσισαν να αναφέρουν το περιστατικό στην Πρόνοια. Στην ένορκη κατάθεση, αναφέρονται τα εξής: «Ανησυχώ για το ότι η μητέρα του παιδιού δεν μεγαλοποιεί τα συμπτώματα, αλλά τα προκαλεί η ίδια. Αν ισχύει αυτό, αν για παράδειγμα η ίδια είχε δώσει στο παιδί κάτι για να προκαλέσει την κρίση, αυτό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του. Προς το παρόν, ανησυχώ πολύ για την κατάστασή του».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ιατρική κακοποίηση του παιδιού άρχισε όταν ο Christopher ήταν μόλις 11 ημερών το 2009. Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, ο Christopher πήγε στον γιατρό 323 φορές από το 2009 έως το 2016. Δεν μας προκαλεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού, Kaylene Bowen-Wright, κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο, αφού είναι πιθανό εκείνη να βρίσκεται πίσω από τις «μυστηριώδεις» ασθένειες του γιου της.


Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν φυσικά η ζωή του Christopher να μην θυμίζει σε τίποτα τη ζωή ενός κανονικού 8χρονου παιδιού! Το άτυχο αγοράκι είχε χρειαστεί πολλές φορές αναπνευστική υποστήριξη με οξυγόνο ενώ κατά καιρούς χρησιμοποιούσε και αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα, τοποθετήθηκε ακόμα και σωλήνας σίτισης κατευθείαν στο λεπτό έντερο του παιδιού, με αποτέλεσμα η ζωή του να κινδυνεύσει από τρεις πολύ σοβαρές λοιμώξεις. Η Kaylene, όμως, δεν σταμάτησε εδώ: προσπάθησε ακόμα και να τον βάλει σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση πνεύμονα.

Οι γιατροί είναι πεπεισμένοι ότι ο Christopher δεν έχει «χτυπηθεί» από τον καρκίνο ούτε έχει πολλά από τα συμπτώματα που ισχυρίζεται η μητέρα του. Σύμφωνα με την Star-Telegram, το ιατρικό προσωπικό πραγματοποίησε τις περισσότερες από αυτές τις επεμβάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Το γεγονός ότι το 8χρονο αγόρι τρώει κανονικά, δεν παθαίνει κρίσεις και δεν χρειάζεται σωλήνες σίτισης ούτε οξυγόνο από τότε που απομακρύνθηκε από τη μητέρα του φαίνεται απλώς να αποδεικνύει τα λεγόμενα των ειδικών.

Όμως, στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς και για την ευθύνη των γιατρών, που πραγματοποίησαν τις επεμβάσεις. Ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού, Ryan Crawford, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε πολλές φορές να πείσει τις αρχές ότι το παιδί του δεν ήταν άρρωστο. «Πώς κάνεις 13 επεμβάσεις;», ρωτάει. «Πώς προχωράς σε 13 επεμβάσεις χωρίς να αναρωτηθείς αν χρειάζονται μετά την πέμπτη ή έκτη επέμβαση;».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ